Bli med på årets SKUP

Bli med på årets SKUP

Nedtelling til årets konferanse: Skjermdump fra skup.no.

Del: 

29.–31. mars arrangeres årets SKUP-konferanse i Tønsberg, med nå over 530 påmeldte. Nærmere 30 kommer fra Fagpressen.

– Men det er plass til flere, melder SKUP-general John Bones, og lover et program tettpakket av seminarer og dypdykk i undersøkende journalistikk – se nedenfor.

Tradisjonen tro lager Fagpressen et par gode møtepunkter i løpet av konferansen, for journalister og redaktører fra egne rekker. Eget bord under prisutdelingen lørdag kveld inngår.

Fra årets program:

21 datasesjoner der du lærer alt fra elementær Excel til webskraping med Python

Flere søkesesjoner, blant andre med søkeguruen Henk van Ess

Et eget økonomispor med fem sesjoner

Et eget spor med hverdagsgraving, med fem sesjoner

Lederskolering – i år er det ledere i Uppdrag Granskning, VG, Fædrelandsvennen, NRK, DN og E24 som foreleser. Noe for redaktørene i Fagpressen?

16 sesjoner med det beste fra norsk graving landet rundt gjennom sporet "Slik gjorde vi det"

Et bredt spekter av attraktive utenlandske forelesere, deriblant Elisabeth Bumiller fra New York Times om "Den fjerde statsmakt under Trump".

Du melder deg på direkte til SKUP 2019 her.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no