Advokatbladet i ny drakt

Advokatbladet i ny drakt

Nyoppusset og klar: Advokatbladet i ny drakt til høyre.

Del: 

"Foredlet og fremoverlent" er overskriften på redaktør Nina Schmidts leder i nr 3/2019 av Advokatbladet. Ny, mobiltilpasset nettplattform er også del av vårpussen i advokatenes fagmedium, som er inne i sin 99. årgang.

De gule sidene med jussnytt er der fortsatt, men ellers er layout og presentasjon i den trykte utgaven gitt et nytt og friskere preg, signert Mediamania. Dette miljøet har gjennom de siste årene gjort godt arbeid med å løfte presentasjonen og forbedre leseopplevelsen i en rekke fagblader.

Bladet har en tid brukt navnet "Advokaten", men er nå tilbake under sitt gamle bladhode, altså Advokatbladet, i ti årlige utgaver.

Redaktør Nina Schmidt og redaksjonen byr også på daglige nyhetssaker på advokatbladet.no

 

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Trond Giske kalte regjeringens mediemelding svak, mens Høyres mediepolitiske talsperson ga inntrykk av vilje til å imøtekomme Fagpressens mva-mål. Et fullsatt frokostmøte torsdag morgen fikk belyst både mediestøttemeldingen og forslaget til ny postlov – av politikere og utvalgte redaktører.

  • PFU felte i forrige uke fotballtidsskriftet Josimar på fire punkter i saken om en fotballspiller som var anklaget blant annet for voldtekt, fra høsten 2018.

  • NRK skal inn på statsbudsjettet og regjeringen vil etablere et nytt mediestøtteråd, som får fireårige styringssignaler fra Stortinget. Det etterlengtede digitale mva-fritaket for fag- og dybdejournalistikken er fortsatt ikke avklart.