1 million sidevisninger på Sykepleien i januar

1 million sidevisninger på Sykepleien i januar

Ansvarlig redaktør Barth Tholens i Sykepleien kunne i januar måned telle over en million sidevisninger på sykepleien.no (Foto: BN).

Del: 

Redaktør Barth Tholens gleder seg stort over at Sykepleien.no hadde over en million sidevisninger fra 12. januar til 10. februar.

– Sammenliknet med samme periode i fjor var økningen på 62 prosent - eller 348 000 sidevisninger, ifølge Google Analytics. Da snakker vi! sier redaktør Barth Tholens.

Han er også veldig godt fornøyd med at lesetiden for Sykepleien er mye bedre digitalt enn den noen gang har vært på papir.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

  • Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

  • Skuffet, men forventningsfull

    Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

    les saken på journalisten.no