Tek.no solgt fra TU til VG

Tek.no solgt fra TU til VG

TU ved Jan M. Moberg har solgt tek.no til VG. (Foto: BN).

Del: 

TU Media AS solgte mandag nettstedet tek.no til VG. TU har eid tek.no i to år, og utviklet nettstedet til å bli et dedikert nettsted for tester og guider innen forbrukerelektronikk, som mobil, PC, lyd, bilde og fjernsyn.

Salget av Tek.no er del av prosessen TU Media startet i fjor sommer, da selskapet begynte arbeidet med å bedre sin finansielle stilling. Opprinnelig dreide det seg om å å hente inn en ny, tredje eier sammen med Nito og Tekna.
En rekke potensielle løsninger og interessenter ble lagt på bordet i løpet av prosessen, men tidlig i år ble det klart at Nito og Tekna fortsetter som eiere (50/50) av selskapet.

Tek.no ble en del av TU Media etter kjøpet av Mediehuset Tek fra Amedia sommeren 2015.
Les mer på tu.no

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • – For Fagpressen betyr det at forskjellen i rammevilkårene for digital journalistikk kan bli borte fra sommeren 2018. Det vil bli en vitaminsprøyte for våre medlemmer og føre til et taktskifte i digital innovasjon. Vi er svært glad for dette på selveste Fagpressedagen, sier adm. direktør Per Brikt Olsen til Journalisten.

  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.

  • Programmet på Fagpressedagen 22. november gir innblikk i mange av de viktige strategiske valgene Fagpressen står midt oppe i. Det blir også godt med deltakere, men det er mulig å melde seg på ut dagen i dag, fredag.