Regjeringen utsetter momsfritak til fagpressen

Regjeringen utsetter momsfritak til fagpressen

faksimile fra journalisten. Foto Angelica Hagen

faksimile fra journalisten. Foto Angelica Hagen

Del: 

Sak fra journalisten.no

Utsetter forslag til høringen av mediemangfold er ferdig. Trolig behandles momsfritak for fagpressen og salg av enkeltartikler til høsten.

Skuffende

– Innholdet var alt annet enn vi hadde forventet og håpet. Det var skuffende og overraskende defensivt. Kulturministeren har fremhevet flere ganger her i Bergen at null moms på digitale abonnent er eksempel på politikk som virker. At man da velger å holde fag -og dybdejournalistikk på utsiden av en ordning som påviselig faktisk virker, er skuffende, skriver fagpresse-direktør Per Brikt Olsen i en SMS til Journalisten.  

Les hele saken på journalisten.no

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • – For Fagpressen betyr det at forskjellen i rammevilkårene for digital journalistikk kan bli borte fra sommeren 2018. Det vil bli en vitaminsprøyte for våre medlemmer og føre til et taktskifte i digital innovasjon. Vi er svært glad for dette på selveste Fagpressedagen, sier adm. direktør Per Brikt Olsen til Journalisten.

  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.

  • Programmet på Fagpressedagen 22. november gir innblikk i mange av de viktige strategiske valgene Fagpressen står midt oppe i. Det blir også godt med deltakere, men det er mulig å melde seg på ut dagen i dag, fredag.