Nytt og nyttig i Fagpressen

Nytt og nyttig i Fagpressen

Del: 

Nytt design og navn på blad. Ny redaktør. Nye tall om redaktørkampanjen. Og stadig flere melder seg på til måling i Fagpressens toppliste.

Noen nyheter fra Fagpressen ved overgangen mellom gammelt og nytt år:

Fagbladet som har vært kjent under bladhodet NITO Refleks, kom i begynnelsen av desember i helt ny tapning: "Ingeniørenes stemme" skal fra nå komme i to årlige utgaver, til gjengjeld i stort format. Nettutgaven er også like om hjørnet, melder redaktør Christina Gulbrandsen. Den ferske førsteutgaven viser klare mål om å spille en rolle og sette dagsorden i samfunnsdebatten.

Sesselja Bigseth er ansatt som ny redaktør for Ask Media-bladet Bedre Gardsdrift. (Skjermdump fra BG).

Ny BG-redaktør

Fra 1. januar (i praksis kanskje 2.) er Sesselja Bigseth fast ansatt som redaktør i Bedre Gardsdrift. Bigseth har vært konstituert redaktør hele det siste året, og overtar etter Magnus Østby, som gikk av i fjor.
Tidligere har Sesselja vært journalist i Norsk Landbruk, vikariert i avisa Raumnes og frilanset for en rekke blad og tidsskrifter i inn- og utland. Sesselja er utdannet innen journalistikk fra England. Hun er oppvokst i Ålesund, men bor nå i Eidsvoll.

Tall som teller

Ved årsskiftet kan vi også melde at annonsene fra Redaktørkampanjen har stått på trykk i til sammen 34 trykte utgaver, og i 11 nettutgaver. Det meldes at flere kommer til å publisere annonsene på nyåret.

Og til slutt enda et viktig tall: 70 medlemmer i Fagpressen er nå registrert for måling av digital trafikk med ComScore fra januar. Alle skal med!

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • En gledesstrålende sjefredaktør Tor Eigil Stordahl og en redaksjon som har et år i frontlinjen bak seg, mottok torsdag kveld Fagpresseprisen 2018.

  • Torsdag kveld ble Fagpresseprisene 2018 delt ut til glade og stolte vinnere i åtte kategorier, i tillegg til hovedprisen. Her er vinnerne i de åtte deltkategoriene, i den rekkefølgen de ble delt ut.

  • – Dette er noe av det beste vi har fått gjennom vårt medlemskap i Fagpressen! Redaktør Bjørn Ø. Andersen i fagbladet Elektronikk har inngått avtaler med Fagpressen trykk og distribusjon og gleder seg over sparte kostnader og god rådgivning.