Ny redaktør i Journalisten

Ny redaktør i Journalisten

Ny redaktør og nye nettsider i Journalisten. (Skjermdump).

Del: 

Roger Aarli-Grøndalen heter den nye redaktøren i Journalisten. Han kommer fra Eidsvoll-Ullensaker Blad, og tiltrer sammen med en annen nyhet: nye nettsider i Journalisten.

Det var sju søkere til stillingen som leder av Journalistens redaksjon, etter at Martin Huseby Jensen sluttet i vinter. Roger Aarli-Grøndalen sier til Journalisten at han ønsker å ha mer trykk på mediekritikken, ikke bare når det gjelder kommentarer og meningsbærende innhold, men også å lage journalistikk på dette.
– På samme måte som journalister ettergår politikere, skal vi ettergå det redaksjonelle arbeidet, sier den nye redaktøren. Han tiltrer stillingen i løpet av sommeren.

Journalisten lanserte ny nettsideløsning 17. april. Systemet "Labrador" er tatt i bruk som ny publiseringsplattform.
– Veien til lansering har vært relativt kort: Så sent som i begynnelsen av februar inngikk vi avtalen med leverandøren, Publish Lab, som eies av Aller Media og TV 2, skriver konstituert redaktør Glenn Slydal Johansen på eget nettsted.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Fagpressens felles personvernombudsordning for medlemmene er i gang. Ordningen er bemannet med IT-sjef Kjartan Tyvand i førstelinjen, og med Wiersholms advokatfullmektig Pernille Gjerd Lia som jurdisk ekspert.

  • Det er en viktig seier for fag- og dybdejournalistikk at regjeringen i nå fastslår at dette journalistiske området ikke lenger skal diskrimineres. Nå er det ikke lenger en diskusjon om digitalt mva-fritak skal komme. Men det er fortsatt behov for å avklare hvordan fritaket skal komme, og når det kommer, skriver adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • Endelig står det svart på hvitt, i regjeringens reviderte nasjonalbudsjett: Fagpressen skal innlemmes i ordningen med digitalt fritak for merverdiavgift!
    – En milepæl i Fagpressen! fastslår adm. direktør Per Brikt Olsen.