Khrono ikke felt for identifikasjon

Khrono ikke felt for identifikasjon

Del: 

Khrono, som var først med å identifisere professoren som sendte upassende tekstmeldinger til kvinnelige studenter, ble ikke felt for dette i dagens PFU-møte. "I dette tilfellet mener PFU at det var behov for å vite hvem professoren er", sier PFU i sin avgjørelse.

Det var Anki Gerhardsen som i sommer klaget inn Khrono, NRK og VG for PFU, fordi de hadde identifisert professor Nils Rune Langeland ved Universitetet i Stavanger. Langeland hadde over tid sendt upassende tekstmeldinger til flere kvinner, både studenter og andre.

Redaktør Tove Lie i Khrono sier at hun er lettet, men ikke overrasket over konklusjonen i dagens PFU-møte.
Les Khronos oppsummering av saken her.

Redaktørkampanjen

Visste du at…

avtalen
 Fagpressen har med
Cxense gir medlemmene 
gunstig oppstartpris og
rabatterte priser på
annonserings-
verktøyet
Emediate.  Se her

Les også:
  • Det man kan ha trodd at tilhørte fortiden, foregår åpenbart fortsatt: Mediebransjens felles kartlegging av seksuell trakassering viser 178 tilfeller som har skjedd de siste seks månedene.

  • 178 personer har svart at de er blitt seksuelt trakassert de siste seks månedene.
    Det var svært god respons på undersøkelsen om seksuell trakassering i mediebransjen som ble sendt ut i november. Resultatene viser at unge, midlertidig ansatte kvinner er mest utsatt.

  • Resultatene av mediebransjens undersøkelse om seksuell trakassering presenteres på en pressekonferanse fredag 15. desember kl. 09.30. Pressekonferansen holdes i Amedias lokaler i Akersgt 34 i Oslo. Det blir direkte strømming fra pressekonferansen.