Gard Michalsen kan bli Årets redaktør

Gard Michalsen kan bli Årets redaktør

Gard L. Michalsen er nominert til Årets redaktør 2018 av Oslo redaktørforening. (Foto: BN).

Del: 

Gard L. Michalsen, redaktør i Medier24.com, er blant fire nominerte når Oslo redaktørforening torsdag neste uke kårer vinnerne i sin årlige Årets redaktør-konkurranse.

Michalsen er nominert i hovedkategorien "Årets redaktør i Oslo" sammen med ansvarlig redaktør i Dagbladet, John Arne Markussen, ansvarlig redaktør Gard Steiro i VG og politisk redaktør Kjetil Bragli Alstadheim i DN.

I kategorien "Årets nyskaper" er ansvarlig redaktør Tove Lie i Khrono (bildet) nominert. Her konkurrerer hun med redaktør Kristoffer Egeberg i faktisk.no og digitalredaktør i VG Ola E. Stenberg.

Kåringen blir tradisjonen tro gjort i forbindelse med årsmøtet i Oslo redaktørforening torsdag 15. mars.

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Fagpressens felles personvernombudsordning for medlemmene er i gang. Ordningen er bemannet med IT-sjef Kjartan Tyvand i førstelinjen, og med Wiersholms advokatfullmektig Pernille Gjerd Lia som jurdisk ekspert.

  • Det er en viktig seier for fag- og dybdejournalistikk at regjeringen i nå fastslår at dette journalistiske området ikke lenger skal diskrimineres. Nå er det ikke lenger en diskusjon om digitalt mva-fritak skal komme. Men det er fortsatt behov for å avklare hvordan fritaket skal komme, og når det kommer, skriver adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • Endelig står det svart på hvitt, i regjeringens reviderte nasjonalbudsjett: Fagpressen skal innlemmes i ordningen med digitalt fritak for merverdiavgift!
    – En milepæl i Fagpressen! fastslår adm. direktør Per Brikt Olsen.