Fagbladredaktør med egenutviklet app

Fagbladredaktør med egenutviklet app

Alf Bergin, kjent som redaktør for fagbladet Gravplassen, lanserer egenutviklet app for å holde styr på inntekter og utgifter - "Lønna Mi". (Foto: Kjetil Grønnestad).

Del: 

Fagbladredaktøren drømte om å lage en app. Nå er "Lønna Mi" en realitet.

Alf Bergin er til daglig redaktør for fagbladet «Gravplassen». Som frilanser har han ulik omsetning hver måned.
– Det skapte et behov for et enkelt verktøy til å  beregne hvor mye jeg kan bevilge meg i lønn. Løsningen ble å skape en egen app for bruk på mobiltelefon eller nettbrett, forteller Alf Bergin.
Nå er «Lønna mi» en realitet.

«Lønna Mi» er laget for frilansere, gründere, næringsdrivende og lønnsmottakere. Etter at inntekter og utgifter er lagt inn, kan du med enkle tastetrykk få fram et økonomisk resultat. Dermed ser du hvor mye penger du kan bruke til lønn. Det er innlagt funksjoner som tar høyde for pensjon, feriepenger og arbeidsgiveravgift. Appen er også grei å bruke i forbindelse med prosjekter og budsjettering, forklarer Bergin.

Appen er i utgangspunktet gratis, men ved å betale 33 kroner, får du en applikasjon uten annonser.

Alf Bergin er ansatt i frilansbyrået «Svart på Kvitt SA» i Stavanger. Foreløpig er «Lønna Mi» utviklet for iOS, men det arbeides med å gjøre den tilgjengelig også for Android.

Her finner du appen "Lønna Mi".

Fordeler som INMA-medlem!

Redaktørkampanjen

Les også:
  • Fagpressens felles personvernombudsordning for medlemmene er i gang. Ordningen er bemannet med IT-sjef Kjartan Tyvand i førstelinjen, og med Wiersholms advokatfullmektig Pernille Gjerd Lia som jurdisk ekspert.

  • Det er en viktig seier for fag- og dybdejournalistikk at regjeringen i nå fastslår at dette journalistiske området ikke lenger skal diskrimineres. Nå er det ikke lenger en diskusjon om digitalt mva-fritak skal komme. Men det er fortsatt behov for å avklare hvordan fritaket skal komme, og når det kommer, skriver adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen.

  • Endelig står det svart på hvitt, i regjeringens reviderte nasjonalbudsjett: Fagpressen skal innlemmes i ordningen med digitalt fritak for merverdiavgift!
    – En milepæl i Fagpressen! fastslår adm. direktør Per Brikt Olsen.