Fagbladredaktør med egenutviklet app

Fagbladredaktør med egenutviklet app

Alf Bergin, kjent som redaktør for fagbladet Gravplassen, lanserer egenutviklet app for å holde styr på inntekter og utgifter - "Lønna Mi". (Foto: Kjetil Grønnestad).

Del: 

Fagbladredaktøren drømte om å lage en app. Nå er "Lønna Mi" en realitet.

Alf Bergin er til daglig redaktør for fagbladet «Gravplassen». Som frilanser har han ulik omsetning hver måned.
– Det skapte et behov for et enkelt verktøy til å  beregne hvor mye jeg kan bevilge meg i lønn. Løsningen ble å skape en egen app for bruk på mobiltelefon eller nettbrett, forteller Alf Bergin.
Nå er «Lønna mi» en realitet.

«Lønna Mi» er laget for frilansere, gründere, næringsdrivende og lønnsmottakere. Etter at inntekter og utgifter er lagt inn, kan du med enkle tastetrykk få fram et økonomisk resultat. Dermed ser du hvor mye penger du kan bruke til lønn. Det er innlagt funksjoner som tar høyde for pensjon, feriepenger og arbeidsgiveravgift. Appen er også grei å bruke i forbindelse med prosjekter og budsjettering, forklarer Bergin.

Appen er i utgangspunktet gratis, men ved å betale 33 kroner, får du en applikasjon uten annonser.

Alf Bergin er ansatt i frilansbyrået «Svart på Kvitt SA» i Stavanger. Foreløpig er «Lønna Mi» utviklet for iOS, men det arbeides med å gjøre den tilgjengelig også for Android.

Her finner du appen "Lønna Mi".

Redaktørkampanjen

Visste du at…

medlemmer i Fagpressen får 30 prosent rabatt på alle bildepriser hos NTB for redaksjonell bruk i bladene og på nettsidene.  Se her

Les også:
  • Presseorganisasjonene sender tirsdag ut en felles undersøkelse for å kartlegge omfanget av seksuell trakassering i mediebransjen. Undersøkelsen går til medlemmer og ansatte i mediebedrifter.

  • Programmet på Fagpressedagen 22. november gir innblikk i mange av de viktige strategiske valgene Fagpressen står midt oppe i. Det blir også godt med deltakere, men det er mulig å melde seg på ut dagen i dag, fredag.

  • Argumentene for digitalt mva-fritak for fagpressen ble framlagt for Familie- og kulturkomiteen mandag. Både MBL, Norsk journalistlag og Norsk redaktørforening pekte på det urimelige i at "medier som dekker få områder, men dekker dem i dybden" blir holdt utenfor det digitale fritaket for merverdiavgift.