Fagbladredaktør med egenutviklet app

Fagbladredaktør med egenutviklet app

Alf Bergin, kjent som redaktør for fagbladet Gravplassen, lanserer egenutviklet app for å holde styr på inntekter og utgifter - "Lønna Mi". (Foto: Kjetil Grønnestad).

Del: 

Fagbladredaktøren drømte om å lage en app. Nå er "Lønna Mi" en realitet.

Alf Bergin er til daglig redaktør for fagbladet «Gravplassen». Som frilanser har han ulik omsetning hver måned.
– Det skapte et behov for et enkelt verktøy til å  beregne hvor mye jeg kan bevilge meg i lønn. Løsningen ble å skape en egen app for bruk på mobiltelefon eller nettbrett, forteller Alf Bergin.
Nå er «Lønna mi» en realitet.

«Lønna Mi» er laget for frilansere, gründere, næringsdrivende og lønnsmottakere. Etter at inntekter og utgifter er lagt inn, kan du med enkle tastetrykk få fram et økonomisk resultat. Dermed ser du hvor mye penger du kan bruke til lønn. Det er innlagt funksjoner som tar høyde for pensjon, feriepenger og arbeidsgiveravgift. Appen er også grei å bruke i forbindelse med prosjekter og budsjettering, forklarer Bergin.

Appen er i utgangspunktet gratis, men ved å betale 33 kroner, får du en applikasjon uten annonser.

Alf Bergin er ansatt i frilansbyrået «Svart på Kvitt SA» i Stavanger. Foreløpig er «Lønna Mi» utviklet for iOS, men det arbeides med å gjøre den tilgjengelig også for Android.

Her finner du appen "Lønna Mi".

Redaktørkampanjen

Visste du at…

avtalen
 Fagpressen har med
Cxense gir medlemmene 
gunstig oppstartpris og
rabatterte priser på
annonserings-
verktøyet
Emediate.  Se her

Les også:
  • Det man kan ha trodd at tilhørte fortiden, foregår åpenbart fortsatt: Mediebransjens felles kartlegging av seksuell trakassering viser 178 tilfeller som har skjedd de siste seks månedene.

  • 178 personer har svart at de er blitt seksuelt trakassert de siste seks månedene.
    Det var svært god respons på undersøkelsen om seksuell trakassering i mediebransjen som ble sendt ut i november. Resultatene viser at unge, midlertidig ansatte kvinner er mest utsatt.

  • Resultatene av mediebransjens undersøkelse om seksuell trakassering presenteres på en pressekonferanse fredag 15. desember kl. 09.30. Pressekonferansen holdes i Amedias lokaler i Akersgt 34 i Oslo. Det blir direkte strømming fra pressekonferansen.