Se bilder fra prisfesten!

Se bilder fra prisfesten!

Redaktør Knut Randem i Bobilverden.no blir "offer" for Jon Niklas Rønnings spontanskriving av sangtekst. Til venstre redaktør Eva Holte i Utemiljø. Foto: Petter Berntsen, NTB.

Del: 

Her er et knippe bilder fra Fagpressens store prisfest – Fagpresseprisene 2024.

Her kan dere finne dere selv eller andre som deltok på prisfesten i Pressens hus torsdag 30. mai!

Klikk på lenken: https://fagpresseprisene.tenkbyra.no/ 

Ønsker du høyoppløselige bilder, ta kontakt med Anders Vallenes i NTB, anders.vallenes@ntb.no,  så får du dem tilsendt. Bildene er til fri bruk for avbildede, bare husk å krediter dem med foto: Petter Berntsen, NTB.

Her finner du oversikt over alle vinnere, med juryens begrunnelse, i alle kategoriene, samt hederlige omtaler.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.