Mat og drikke topper desemberlisten

Mat og drikke topper desemberlisten

Del: 

Apéritif.no gjør rent bord på topplisten for desember med 60 000 daglige lesere.

– Vi har hatt en vekst på over 50 prosent, så vi er ikke overrasket, men det var veldig hyggelig å høre, sier ansvarlig redaktør Aase E. Jacobsen i Apéritif.

– Du kan si at korona+jul=sant - særlig for mat og drikke, ler hun.

– Hvor mye er vin og hvor mye er matoppskrifter hos dere?

– Den foreløpige opptellingen for desember viser at maten dominerer stort. Vi ser særlig at koronaen har bidratt til at folk lager mer mat hjemme - nå lager vi mat tre ganger om dagen. For eksempel har vi hatt en tredobling av trafikken i Asker og Bærum siden mars. Og, jul og mat er den gode kombinasjonen, avslutter hun.

Forskning.no og nhi.no ligger bak Apéritif.no på sine «vanlige» plasser. Vi gratulerer nykommeren Sykepleien.no som går rett inn på en pen 7. plass.

Vil ditt fagblad bli med i den digitale målingen - følg de enkle trinnene her.

 

Les også:
  • Tre av metoderapportene som skal konkurrere om årets SKUP-priser, kommer fra redaksjoner i Fagpressen. De er sendt inn av journalister i Forsvarets forum, Khrono og Fagbladet. 

  • – Vi er en liten redaksjon og syns det er fint å kunne ha støtte fra et større nettverk som Fagpressen, sier redaktør Bjørnhild Fjeld.

  • Fra i dag er Fagpressen med i Medietilsynets mediedatabase, på samme nivå som aviser, radio- og fjernsynskanaler.
    – Dermed synliggjøres fagpressen som en viktig bidragsyter til det norske mediemangfoldet, fastslår direktør i Medietilsynet Mari Velsand.