Tøy, bøy og julegløgg

Primærfaner

Tøy, bøy og julegløgg

Del: 
Fagpressens redaktørforum
Dato: 
Torsdag 12. des
Sted: 
Fagpressens lokaler, Akersgt. 43, 0158 Oslo
Kl.: 
15:00 til 17:00
Passer for: 
Redaktører
Pris: 
Gratis

Vi i Fagpressens Redaktørforum er veldig fornøyd med de fine møtene vi har hatt sammen med dere denne høsten, og er spesielt takknemlig for det engasjementet våre medredaktører har vist. Vi vet også at tiden før jul er særdeles hektisk for oss redaktører, og håper derfor dere har anledning til å ta en liten pause med oss i førjulsstria.

Den 12. desember klokken 15:00 inviterer vi derfor til tøy, bøy og julegløgg i Fagpressens lokaler.

I tillegg til koselig samvær med gode redaktørkollegaer, kommer fysioterapeut Jarle Marheim for å hjelpe oss med å senke skuldrene slik at julefreden kan komme.

Marheim har utviklet konseptet Jobbstrek, hvor hensikten er at enkle avspenningsøvelser skal motvirke de negative effektene av stillesittende og statisk kontorarbeid. Øvelsene virker avspennende, bidrar til økt fleksibilitet i muskler og sener, og øker blodsirkulasjonen.

Vi håper at hans tips og triks også gir oss alle en riktig god start på 2020 og er øvelser vi kan koble av med i en hektisk redaktørhverdag. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og god stemning.

Husk å melde deg på – Velkommen skal du være!

Invitasjonen kommer litt sent i en travel tid, så påmeldingsfristen er beklageligvis kort.

Håper likevel du tar deg tid til matnyttig kos, og melder deg på innen 10. desember klokken 10:00.

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Tirsdag 21. Jan
Kl.: 
10:00 til 12:00
Passer for: 
Alle

Mediebransjen har gjennomført en ny felles undersøkelse av seksuell trakassering, som oppfølging av undersøkelsen i 2017. Resultatene legges fram på en pressekonferanse tirsdag 21. januar kl 10.00, hos Amedia. Vær ute i god tid – det kan være kø i registreringen! Meld deg på her.

Dato: 
Tirsdag 28. Jan
Kl.: 
09:00 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Er du smittet av en språksykdom? Det er fort gjort å bli, men frykt ikke. Bli med på vårens første språkmorgen og få medisin som virker!

Dato: 
Torsdag 06. Feb
Kl.: 
14:00 til 16:15
Passer for: 
Markedsførere
Annonseselgere

Hvordan går det med de ulike mediene? Hvem er vinnerne og taperne når det gjelder lesing og bruk? Hva kan jeg gjøre for å øke inntektene? Hvordan øke inntektene gjennom brukerbetaling?

Dette og mer til får du kunnskaper og innsikt om på Trender som arrangeres av Fagpressens Markedsforum. Du får tall og fakta, mens også fremtidsutsikter og råd. Ta gjerne med en kollega så blir det lettere å gjennomføre endringer internt etterpå.

Vi avslutter med litt mat og hyggelig samvær.