Tøy, bøy og julegløgg

Primærfaner

Tøy, bøy og julegløgg

Del: 
Fagpressens redaktørforum
Dato: 
Torsdag 12. des
Sted: 
Fagpressens lokaler, Akersgt. 43, 0158 Oslo
Kl.: 
15:00 til 17:00
Passer for: 
Redaktører
Pris: 
Gratis

Vi i Fagpressens Redaktørforum er veldig fornøyd med de fine møtene vi har hatt sammen med dere denne høsten, og er spesielt takknemlig for det engasjementet våre medredaktører har vist. Vi vet også at tiden før jul er særdeles hektisk for oss redaktører, og håper derfor dere har anledning til å ta en liten pause med oss i førjulsstria.

Den 12. desember klokken 15:00 inviterer vi derfor til tøy, bøy og julegløgg i Fagpressens lokaler.

I tillegg til koselig samvær med gode redaktørkollegaer, kommer fysioterapeut Jarle Marheim for å hjelpe oss med å senke skuldrene slik at julefreden kan komme.

Marheim har utviklet konseptet Jobbstrek, hvor hensikten er at enkle avspenningsøvelser skal motvirke de negative effektene av stillesittende og statisk kontorarbeid. Øvelsene virker avspennende, bidrar til økt fleksibilitet i muskler og sener, og øker blodsirkulasjonen.

Vi håper at hans tips og triks også gir oss alle en riktig god start på 2020 og er øvelser vi kan koble av med i en hektisk redaktørhverdag. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og god stemning.

Husk å melde deg på – Velkommen skal du være!

Invitasjonen kommer litt sent i en travel tid, så påmeldingsfristen er beklageligvis kort.

Håper likevel du tar deg tid til matnyttig kos, og melder deg på innen 10. desember klokken 10:00.

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 10. sep
Kl.: 
14:00 til 16:00
Passer for: 
Alle

Fagpressens årsmøte måtte utsettes i vår, men 10. september blir det arrangert i Litteraturhusets største lokale – "Wergeland" – med alle korona-tilrettelegginger ivaretatt. I forkant av selve årsmøtet innleder NRs generalsekretær Arne Jensen om den nye medieansvarsloven og følgene av den. Husk å melde deg på med skjemaet nedenfor.

Dato: 
Torsdag 17. sep
Kl.: 
09:00 til 17:00
Passer for: 
Alle
Redaktører
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere

Markedsforum inviterer til Kick-off 17. september. Tema i år er digitale trender og muligheter, markedsføring og hvordan øke inntektene gjennom godt salg. I tillegg til det faglige treffer du andre som du kan bli kjent med og lære noe av. Meld deg på i dag! Ta gjerne med deg kolleger - noe som kan lette gjennomføringen av eventuelle nye tiltak etter seminaret.

Meld deg på før 15. august og bli med i trekningen av et par raske Northug-briller :-)