Hvordan skape digitale inntekter i 2018?

Primærfaner

Hvordan skape digitale inntekter i 2018?

Del: 
Erfaringsutveksling med Markedsforum, FULLT!
Dato: 
Torsdag 15. Feb
Sted: 
Fagpressen, Akersgt. 43, inngang Lille Grensen
Kl.: 
15:00 til 17:00
Passer for: 
Markedsførere
Annonseselgere
Pris: 
Gratis for medlemmer

Markedsforum inviterer til workshop for digitale inntekter. På seminaret får du innsikt og råd om hva dine digitale kanaler kan generere av inntekter. Salgssjef Rune Johansson fra Teknisk Ukeblad er faglig ansvarlig.

Her skal vi gå spesifikt til verks for å se hvilket potensial dine digitale utgivelser har for å generere inntekter. Kanskje er det små grep som skal til for å gjøre annonsørene dine fornøyd, og kanskje kan du tiltrekke helt nye annonsører.

Målet med denne ettermiddagen er at du skal få med deg noe nyttig og inspirerende tilbake i arbeidshverdagen – noe som på relativt kort tid kan gi effekt.

Salgssjef Rune Johansson fra Teknisk Ukeblad er faglig ansvarlig. Han har mange års erfaring med digitale inntekter og vil på forhånd se gjennom ditt nettsted slik at du er sikret gode råd og en god prosess.

Deltakerne blir invitert til aktivitet. Derfor setter vi et tak på 10 personer, slik at alle får god effekt og gode råd. KURSET ER FULLT, men vi vurderer å sette det opp igjen senere hvis det er interesse for det.
 

Det blir servert pizza.

Fagpressens lokaler, 15. februar, kl 15.00 – 17.00

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 06. sep
Kl.: 
09:00 til 16:00
Passer for: 
Redaktører
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere