Gulltaggen for folk i Fagpressen

Gulltaggen for folk i Fagpressen

Del: 
Dato: 
Torsdag 25. Apr
Sted: 
Epicenter, Pilestredet 33A og hotell SAS Radisson, Holbergs plass
Kl.: 
09:00 til 23:00
Passer for: 
Redaktører
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere
Pris: 
En gratisbillett til hvert medlem i Fagpressen

Hvert medlem i Fagpressen får én gratisbillett til Gulltaggen 2019. Klikk deg videre, og meld deg på til reklamebransjens store konferanse, prisarrangement og fest, 25. april!

Som medlem i Fagpressen, får du gratis inngang på Gulltaggen 2019 for én person. Gulltaggen er reklamebransjens store konferanse, prisarrangement og festkveld. Sett av dagen, ettermiddagen og/eller kvelden torsdag 25. april.
Gratisbillett til Gulltaggen for medlemmer i Fagpressen er sikret gjennom en samarbeidsavtale mellom INMA, som arrangerer Gulltaggen, og Fagpressen.

Påmeldingen skjer direkte via INMA. Gjør slik når du har gått inn på lenken nedenfor:
Velg først mellom de tre billettypene. For å få gratisbilletten, er det viktig at du skriver FAGPRESSEN  i feltet for "Jeg har rabattkode". Det dukker opp etter at du har fylt ut navn, bedrift, telefonnummer og epostadresse. Når rabattkoden er lagt inn og du trykker på knappen "valider", blir prisen nullstilt.
Her er lenke til påmeldingsskjemaet.

Programmet mellom kl 9 og 16 er i år kalt Gulltaggen Creative Tech, og foregår i det nye Epicenter Oslo, Pilestredet 33A. (Bygget som tidligere ble kalt Shell-gården). Dette er et faglig arrangement for kreative sjeler og teknologientusiaster som jobber med markedsføring – samt alle andre som bruker teknologi som verktøy for kreativitet.

Fagpressen møtes klokken 8.30 til en kopp kaffe med tiltygg, i eller ved kafeen i første etasje. Kafeen har inngang fra tverrgaten Edvard Storms gate. Vi holder sammen gjennom dagen og kvelden for alle som ønsker det!

Prisutdelingen, Gulltaggen Awards, foregår i SAS Radisson-hotellet på Holbergs plass. Dette arrangementet begynner kl 19.00.

 

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 12. des
Kl.: 
15:00 til 17:00
Passer for: 
Redaktører

Vi i Fagpressens Redaktørforum er veldig fornøyd med de fine møtene vi har hatt sammen med dere denne høsten, og er spesielt takknemlig for det engasjementet våre medredaktører har vist. Vi vet også at tiden før jul er særdeles hektisk for oss redaktører, og håper derfor dere har anledning til å ta en liten pause med oss i førjulsstria.

Den 12. desember klokken 15:00 inviterer vi derfor til tøy, bøy og julegløgg i Fagpressens lokaler.