Fagpressens redaktørforum: Årsmøte 2019

Primærfaner

Fagpressens redaktørforum: Årsmøte 2019

Del: 
Dato: 
Tirsdag 26. Feb
Sted: 
Fagpressen, Akersgt.43, Oslo, inngang fra Lille Grensen
Kl.: 
15:30 til 17:00
Passer for: 
Redaktører

Fagpressens redaktørforum holder sitt årsmøte tirsdag 26. februar 2019. Les innkalling og årsmelding, og meld deg på til "vinterens hyggeligste årsmøte".

Innkalling til årsmøte i Fagpressens redaktørforum
Vinterens hyggeligste årsmøte?

Velkommen til årsmøte i Fagpressens redaktørforum tirsdag 26. februar klokka 15:30-17:00, i Fagpressens lokaler i Akersgata 43, Oslo.

Vi vil med dette invitere deg til det vi satser på blir vinterens hyggeligste årsmøte, og håper du har anledning til å komme.

Som redaktør i Fagpressen er du automatisk medlem i Fagpressens redaktørforum. Styret i redaktørforumet jobber for deg. Vårt mål er at du skal ha det så bra som mulig i jobben. Derfor er det viktig at du deltar på årsmøtet, slik at vi får innsikt i hva som opptar deg og hva du ønsker vi kan bidra med.

I tillegg møter du likesinnede, får høre mer om hva styret i redaktørforum har gjort, og ikke minst hva vi planlegger å gjøre i året som så vidt har begynt. Vi ønsker innspill på alt, og det blir pizzaservering. Formalitetsnivået er lavt, isteden satser vi på erfaringsutveksling, hygge og den gode samtalen.

Fagpressen har inngått flere avtaler det siste året som gagner ulike sider av det å drifte et fagblad. Nå vil vi vite om disse avtalene er bra! Derfor får vi forrykende vitnesbyrd fra våre egne som har inngått disse avtalene. Dette ønsker du å få med deg!

Årsberetningen og saksliste blir til orientering sendt ut på epost. Du kan også lese årsberetningen her: PDF icon 2019-02-11-arsmelding_frf.pdf

Vel møtt!

Til årets FRF-årsmøte kommer
- Vegard Veberg fra Jakt&Fiske, som har tatt i bruk Fagpressens tilbud om å bruke innloggingssystemet aID.
- Og kanskje flere - vi jobber fortsatt med programmet.

Påmeldingsfrist: mandag 25. februar

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 28. Mar
Kl.: 
14:00 til 17:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere

Velkommen til Fagpressens årsmøte 2019 torsdag 28. mars fra kl 14.00, i møterom Kverneland på Litteraturhuset i Oslo. Her kan du laste ned heftet med årsberetning og regnskaper for 2018

Meld deg på til årsmøtet med påmeldingsskjemaet.

 

Dato: 
Onsdag 03. Apr
Kl.: 
09:00 til 10:30
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere

Hvordan sikre maks utbytte av tid og ressurser brukt på sosiale plattformer? Her kommer kursrekken du har ventet på! Sett av disse fire datoene, og bli ekspert:
14. og 26. februar, 12. og 19. mars.

Dato: 
Onsdag 10. Apr
Kl.: 
12:00 til 16:00
Passer for: 
Redaktører

På dette kurset får du en innføring i redaktøransvaret, du får hjelp til å tydeliggjøre ditt redaksjonelle prosjekt og gode råd om hvordan du klargjør redaktørrollen overfor eierne dine. Det blir rikelig anledning til diskusjon med andre fagpresseredaktører. Kurset inneholder både teori og praktiske øvelser. Du vil selv kunne påvirke kursinnholdet ved å sende inn problemstillinger og spørsmål på forhånd.

Målet er å gjøre deg tryggere i rollen som fagpresseredaktør!