Få medlemspris på FIPP-konferansen 2022

Få medlemspris på FIPP-konferansen 2022

Del: 
Dato: 
Tirsdag 07. jun til Torsdag 09. jun
Sted: 
FIPPs 44. konferanse i Cascais, Portugal
Kl.: 
09:00 til 16:00
Passer for: 
Alle
Pris: 
Se informasjon i teksten

FIPP er Fagpressens internasjonale organisasjon, og de arrangerer store konferanser annet hvert år. Årets konferanse ved Lisboa blir den første etter pandemien.
Påmelding innen mandag 31. januar gir rabatt på 1000 euro pr person.

Alle som jobber innenfor Fagpressen får medlemspris på FIPPs arrangementer. Meld deg på senest mandag 31. januar, og betal 888 euro + mva. Fra 1. februar koster det 1000 euro mer.

Her finner du påmeldingsskjema og praktisk informasjon om konferansen. Programmet er under arbeid, og kommer til å fange opp en rekke viktige medierelaterte tema.

Cascais er en liten by i utkanten av Lisboa. Konferanseoppholdet kommer også til å inneholde utflukter og muligheter for nettverksbygging med internasjonale kolleger.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Onsdag 01. jun
Kl.: 
17:00 til 23:00
Passer for: 
Alle

Onsdag 1. juni skal vi dele ut årets priser og feire alle vinnerne! Prisfesten foregår i Pressens hus fra kl 17.00. Arrangementet er i ferd med å bli fullt, men send epost til bn@fagpressen.no for å stå på venteliste!

Dato: 
Tirsdag 07. jun
Kl.: 
10:00 til 15:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Norsk Tidsskriftforening tilbyr kurs i musikk-kritikk over tre ettermiddagssamlinger, den første 7. juni. Kursene er støttet med vederlagsmidler fra Fagpressen.
Les mer om innholdet i kurset, og meld deg på hos Tidsskriftforeningen.

Dato: 
Mandag 22. aug
Kl.: 
09:30 til 15:30
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Hvordan lage en podkast som fungerer? I dette kurset gjennomgår vi alle aspektene av podkasting som gjør deltakernes ideer litt bedre. Vi jobber med podkastens historie og sjangertypiske trekk, stemmebruk, episode-oppbygging og publisering. Kurset leveres av Institutt for Journalistikk og går over to dager, 22. og 23. august. Kurslærer er Nicolai Delebekk, Faktisk.no
Dette er et kurs med verdi 7500 kroner pr deltaker, som er finansiert av Fagpressens vederlagsmidler via fondsstyret. Egenandelen på kr 700 dekker kursmat/drikke og administrasjon.