26. april: Gulltaggen 2018

Primærfaner

26. april: Gulltaggen 2018

Del: 
Dato: 
Torsdag 26. Apr
Sted: 
INMA/Fagpressen
Folketeateret, Youngstorget, Oslo
Kl.: 
17:00 til 23:00
Passer for: 
Redaktører
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere
Pris: 
Gratis for Fagpressen

Som medlem i Fagpressen, kommer du gratis inn på Gulltaggen 2018 – reklamebransjens store prisarrangement og festkveld. Sett av ettermiddagen og kvelden torsdag 26. april.

Gratisbillett til Gulltaggen er sikret deg gjennom en samarbeidsavtale mellom INMA, som arrangerer Gulltaggen, og Fagpressen.

Programmet til årets arrangement er preget av 20-årsjubileet, og blir en festforestilling fra ende til annen! Meld deg på her, via Fagpressen – bruk påmeldingsskjemaet. Påmeldingsfrist: fredag 20. april.

Det blir:

• Foredrag
• Show
• Prisutdeling
• Mat og drikke
• Nettverksarena og hygge

Fagpressen møtes klokken 16.45 til et lite velkomstglass, og vi holder sammen gjennom arrangementet for alle som ønsker det!

Her er mer om programmet på Gulltaggen.

Her leser du mer om INMA.

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Mandag 29. okt
Kl.: 
16:00 til 20:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Norsk Tidsskriftforening arrangerer journalistikkurs med Asgeir Olden, IJ, og åpner for deltakere fra Fagpressen. Kurset "Profilen og portrettet" holdes i Oslo 29. oktober. Det arrangeres også et kurs i Bergen 25. oktober. Les mer om begge kursene her, og meld deg på hos Tidsskriftforeningen.

Dato: 
Onsdag 07. nov
Kl.: 
08:30 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Står du fast når tittelen skal skrives? På dette kurset får du ni konkrete teknikker du kan bruke for å skrive titler som fanger leserens oppmerksomhet.

Dato: 
Onsdag 28. nov
Kl.: 
10:30 til 22:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere
Annonseselgere
Utgivere

Silvija Seres om medienes usikre framtid. Per Toset om relevante annonsekanaler. Vi tar en viktig debatt om digitale utfordringer for dybdejournalistikken, og analyserer Fagpressens situasjon i lys av det nye statsbudsjettet. Fagpressedagen 2018 blir høstens viktigste møteplass – meld deg på!