19/9: Den perfekte tittel

Primærfaner

19/9: Den perfekte tittel

Del: 
Dato: 
Torsdag 19. sep
Sted: 
Fagpressens lokaler, Akersgt. 43 - inngang fra Lille Grensen
Kl.: 
09:00 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere
Pris: 
700 pr kurs/1500 for hele rekken

Står du fast når tittelen skal skrives? På dette kurset får du lære konkrete teknikker du kan bruke for å skrive titler som fanger leserens oppmerksomhet.

I høst byr Fagpressen på nye, effektive språkmorgener med NTB. Den første av tre korte og nyttige språkmorgener er viet tittelen – for alt begynner jo med en god tittel!
Lær av NTBs språkguru Rune Wikstøl hvordan du fanger leseren. Rune krydrer kurset med eksempler fra deltakernes nettsteder og gir deg et knippe gode verktøy.

Kaffen er klar fra kl 8.30.
Mellom 9.00 og 10.00 foregår selve kurset, og vi ber deltakerne om å møte presis. Når kurset er over, har du nesten hele arbeidsdagen igjen – i tillegg til oppdatert kompetanse!

Meld deg på hele serien og få tre svært nyttige timer for 1500 kroner. Du kan da skrive i kommentarfeltet "hele kursrekken". Det er prisen for medlemmer og rettighetshavere. Andre betaler kr 2200. Ett enkeltkurs koster kr 700 (kr 900).
Påmeldingsfrist: mandag 16. september. Påmelding til Fagpressens arrangementer er bindende.

De to andre kursene i høstens kursrekke:

8/10: Grammatikk, takk!

7/11: Bli en kommakløpper!

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Torsdag 26. sep
Kl.: 
09:00 til 12:00
Passer for: 
Alle

Kopinor og Fagpressen inviterer til seminar for å få bedre innsikt i planene for åpen tilgang og konsekvensene for kunnskapsbygging i samfunnet:
Publiseringsmodellene for forskning er i endring. Plan S og politiske vedtak om åpen tilgang gir nye muligheter, men fører også til en rekke utfordringer. Det handler om kroner og øre, men også mer enn det.

Dato: 
Torsdag 26. sep
Kl.: 
15:00 til 17:00
Passer for: 
Redaktører

Er du en av oss som drukner i e-post? Utsetter du også å skrive den virkelig gode saken helt til slutten av den aller siste arbeidsdagen før deadline? Får du også plutselige panikkanfall når du brått kommer på at du har glemt det du var helt sikker på at du kom til å huske?
Du er ikke alene. Vi er mange som har det sånn. Og hvis du vil ha noen enkle, jordnære og ujålete råd om hvordan du kan få bedre arbeidsvaner, er du velkommen til ny samling i Fagpressens redaktørforum torsdag 26. september kl. 15.00.

Dato: 
Tirsdag 08. okt
Kl.: 
09:00 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere

Hengte eller hang? Slengte eller slang? Er det lov å skrive "forhåndsregel"? I vår ble dette kurset raskt fulltegnet. Nå får du en ny sjanse til å få et nytt og bedre grep om grammatikken.