19/9: Den perfekte tittel

Primærfaner

19/9: Den perfekte tittel

Del: 
Dato: 
Torsdag 19. sep
Sted: 
Fagpressens lokaler, Akersgt. 43 - inngang fra Lille Grensen
Kl.: 
09:00 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister
Markedsførere
Pris: 
700 pr kurs/1500 for hele rekken

Står du fast når tittelen skal skrives? På dette kurset får du lære konkrete teknikker du kan bruke for å skrive titler som fanger leserens oppmerksomhet.

I høst byr Fagpressen på nye, effektive språkmorgener med NTB. Den første av tre korte og nyttige språkmorgener er viet tittelen – for alt begynner jo med en god tittel!
Lær av NTBs språkguru Rune Wikstøl hvordan du fanger leseren. Rune krydrer kurset med eksempler fra deltakernes nettsteder og gir deg et knippe gode verktøy.

Kaffen er klar fra kl 8.30.
Mellom 9.00 og 10.00 foregår selve kurset, og vi ber deltakerne om å møte presis. Når kurset er over, har du nesten hele arbeidsdagen igjen – i tillegg til oppdatert kompetanse!

Meld deg på hele serien og få tre svært nyttige timer for 1500 kroner. Du kan da skrive i kommentarfeltet "hele kursrekken". Det er prisen for medlemmer og rettighetshavere. Andre betaler kr 2200. Ett enkeltkurs koster kr 700 (kr 900).
Påmeldingsfrist: mandag 16. september. Påmelding til Fagpressens arrangementer er bindende.

De to andre kursene i høstens kursrekke:

8/10: Grammatikk, takk!

7/11: Bli en kommakløpper!

Påmelding: 
Rekkefølge
Ønsker du ha med noen kolleger, kan du melde de på ved å skrive navnet deres i feltet over.

Kurs og arrangementer

Dato: 
Tirsdag 21. Jan
Kl.: 
10:00 til 12:00
Passer for: 
Alle

Mediebransjen har gjennomført en ny felles undersøkelse av seksuell trakassering, som oppfølging av undersøkelsen i 2017. Resultatene legges fram på en pressekonferanse tirsdag 21. januar kl 10.00, hos Amedia. Vær ute i god tid – det kan være kø i registreringen! Meld deg på her.

Dato: 
Tirsdag 28. Jan
Kl.: 
09:00 til 10:00
Passer for: 
Redaktører
Journalister

Er du smittet av en språksykdom? Det er fort gjort å bli, men frykt ikke. Bli med på vårens første språkmorgen og få medisin som virker!

Dato: 
Torsdag 06. Feb
Kl.: 
14:00 til 16:15
Passer for: 
Markedsførere
Annonseselgere

Hvordan går det med de ulike mediene? Hvem er vinnerne og taperne når det gjelder lesing og bruk? Hva kan jeg gjøre for å øke inntektene? Hvordan øke inntektene gjennom brukerbetaling?

Dette og mer til får du kunnskaper og innsikt om på Trender som arrangeres av Fagpressens Markedsforum. Du får tall og fakta, mens også fremtidsutsikter og råd. Ta gjerne med en kollega så blir det lettere å gjennomføre endringer internt etterpå.

Vi avslutter med litt mat og hyggelig samvær.