"Tut & mediekjør" + Journalisten er lagt på is

"Tut & mediekjør" + Journalisten er lagt på is

Samarbeidet mellom fagbladet Journalisten og podkasten "Tut og mediekjør" er lagt på is, skriver redaktør Roger Aarli-Grøndalen. Han vil ha Journalistens nye styre med på en strategisk diskusjon først. (Skjermdump fra Journalisten).

Del: 

– Fagpressen opplever at det er etablert en god dialog mellom redaktør og styre om de grunnleggende problemstillinger som denne saken består av. Vi mener at det er klokt av redaktør Roger Aarli-Grøndalen å utsette prosjektet for å tenke seg om sammen med styret, kommenterer adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen til Kampanje

Det planlagte samarbeidet mellom Journalisten og podkasten Tut & mediekjør – som lages av PR-duoen Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen – er lagt på is i påvente av at styret i Journalisten ønsker å diskutere saken.

I løpet av helgen har det kommet flere kritiske innlegg om det planlagte samarbeidet, blant annet på medienettstedet Kampanje. Noen mener det er underlig at redaktør Roger Aarli-Grøndalen ønsker å samarbeide med programledere som pr i dag ikke selv kan være medlem i en presseorganisasjon, mens andre har rettet kritikk mot at Journalistens eier, ved styret, ser ut til å ville gripe inn og overprøve redaktøren.

Mandag morgen publiserte redaktør Roger Aarli-Grøndalen selv denne kommentaren om hvordan det planlagte samarbeidet kom på tale, og hvorfor han nå mener at det er riktig å ta en styrediskusjon om saken.

Fagpressens Per Brikt Olsen synes det er riktig av Aarli-Grøndalen å være tydelig på at han ønsker en dialog med det nye styret for Journalisten, om problematikken med at det PR-rådgivere som produserer podkasten.

Fagbladet Journalisten er medlem av Fagpressen.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: