Tre fra Fagpressen er nominert i "Årets redaktør" i OR

Tre fra Fagpressen er nominert i "Årets redaktør" i OR

Nina Kristiansen,redaktør i forskning.no, er nominert som "Årets meningsbærer" i Oslo Redaktørforenings konkurranse "Årets redaktør". (Foto: BN).

Del: 

Oslo Redaktørforening offentliggjorde tirsdag de nominerte i årets konkurranse "Årets redaktør". Tre av de nominerte redaktørene kommer fra Fagpressen.

I kategorien "Årets nyskaper" er redaktørene Stian Eisenträger i Forsvarets forum og Trygve Sunde Kolderup i Fjell og Vidde to av de tre nominerte. Redaktør Nina Kristiansen i forskning.no er nominert som én av tre i kategorien "Årets meningsbærer".

Her kan du se alle de nominerte i årets konkurranse.

Her ser du hvem som vant i 2020.

Les også:
  • I "Årets magasincover" er fagbladet nominert for forsiden "Ordene bak sladden". Den andre nominasjonen er i kategorien "Årets magasin".

  • Kristoffer Egeberg, redaktør i Faktisk.no-redaksjonen, har sagt ja til å bli med i juryen for Fagpresseprisene. Egeberg får et særlig ansvar for kategorien Fagpressens gravepris.
     

  • I dag, fredag 30. april, overtar de 11 leietakerne Pressens hus i Skippergata i Oslo. Fagpressen og alle de andre flytter inn i løpet av mai måned.