Thomas Bruvik ny LLA-leder

Thomas Bruvik ny LLA-leder

Avtroppende og påtroppende generalsekretær i LLA: Rune Hetland, t.v., gir seg etter 25 år, Thomas Bruvik overtar. (Foto: Gard L. Michalsen).

Del: 

Thomas Bruvik, tidligere redaktør i avisen Kvinnheringen og styreleder i LLA, overtar som generalsekretær etter Rune Hetland, skriver Medier24 i dag.

Landslaget for lokalaviser (LLA) er interesseorganisasjonen for godt over 110 av lokalavisene i Norge.

– Jeg er svært glad for å få denne sjansen, og takker styret for tilliten. Jeg gleder meg til å være med og drive videre det solide og viktige arbeidet som er gjort siden LLA ble etablert i 1976, sier Bruvik i en pressemelding. 

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Jatushiga Bridget Rajah ble valgt til ny leder på årsmøtet i Oslo journalistklubb torsdag denne uken. Rajah er 36 år og journalist i fagbladet Fontene.

  • Fagpressen forventet ikke noe nytt om momssaken i forbindelse med kulturbudsjettet for 2020. – Våre forventninger ligger i å få på plass en justert forskrift, slik finansministeren lovet i sommer, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen etter presentasjonen av kultur- og mediebudsjettet mandag.

  • Fagpressen har satt i gang et prosjekt for å oppgradere og fornye visningsportalen for nyheter fra Fagpressen. – Vi har ambisjoner om å skape mye mer trafikk. Leseropplevelsen blir kraftig oppgradert når vi lanserer portalen på nyåret! lover nestleder i Fagpressen Berit Nyman. I går, 2. oktober, feiret Fagpressen at det nå er tilgang til over 200 000 artikler på fagpressenytt.no