Thomas Bruvik ny LLA-leder

Thomas Bruvik ny LLA-leder

Avtroppende og påtroppende generalsekretær i LLA: Rune Hetland, t.v., gir seg etter 25 år, Thomas Bruvik overtar. (Foto: Gard L. Michalsen).

Del: 

Thomas Bruvik, tidligere redaktør i avisen Kvinnheringen og styreleder i LLA, overtar som generalsekretær etter Rune Hetland, skriver Medier24 i dag.

Landslaget for lokalaviser (LLA) er interesseorganisasjonen for godt over 110 av lokalavisene i Norge.

– Jeg er svært glad for å få denne sjansen, og takker styret for tilliten. Jeg gleder meg til å være med og drive videre det solide og viktige arbeidet som er gjort siden LLA ble etablert i 1976, sier Bruvik i en pressemelding. 

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Landsmøtet i Finansforbundet har med stort flertall vedtatt at medlemsmagasinet Finansfokus fortsatt skal redigeres i tråd med Redaktørplakaten.

  • Styrelederne i Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes landsforening skrev fredag under den nyreviderte Redaktørplakaten på NRs høstmøte i Tromsø.

  • Finansforbundets styre foreslår at Finansfokus ikke lenger skal redigeres etter Redaktørplakaten, men skal bli et talerør for forbundsledelsen. Dersom forslaget får to tredels flertall på landsmøtet i november, blir magasinet utmeldt av Fagpressen fra 2021. Av Tellef Øgrim