Tema før årsmøtet: Journalist i turbulente tider

Tema før årsmøtet: Journalist i turbulente tider

Kristoffer Rønneberg er utenriksjournalist i Aftenposten. Han har Kina, Øst-Asia og USA som viktigste arbeidsområder. Han er også programleder i Aftenpodden USA og mye brukt gjest i Forklart. (Foto: Privat).

Del: 

Kristoffer Rønneberg, utenriksjournalist i Aftenposten, kommer og snakker om hvordan det var å jobbe i den turbulente og polariserte valgkampen i USA.

I forkant av Fagpressens årsmøte torsdag 27. mars, inviterer vi til foredrag med utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg i Aftenposten. Han vil si noe om hvordan det har vært å jobbe som journalist i den turbulente og polariserte valgkampen i USA. Må journalistene gjøre andre vurderinger nå enn tidligere? I så fall hvilke og hvordan? Og hvordan er det å være journalist i et USA hvor maktapparatet ikke ønsker kritisk søkelys på «makten»?

Selv om journalister tilknyttet Fagpressen ikke skriver mye om amerikansk politikk, har alle nå blitt kastet inn i den utenrikspolitiske gryte. Kom og bli opplyst, engasjert og få litt mer innsikt med Kristoffer Rønneberg! Foredraget er åpent for alle.

HER melder du deg på til foredraget og til årsmøtet i Fagpressen.

Søk kompetansestøtte

kompetansest2016.jpg

(Foto: NTB Scanpix).

Søk penger til å realisere økt kompetanse gjennom kurs eller egne prosjekter, innen fristen 6. februar. 

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Erstad (33) kommer fra Vårt Land hvor han har vært kommentator de fire siste årene. 

  • Redaktør Tore Oksholen hadde parafrasert en god, gammel tittel da han fortalte PUFF-deltakerne om hvordan det gikk for seg dag den kritiske journalistikken fra Universitetsavisa mot tidligere NTNU-rektor, førte til hennes avgang. Dekningen skaffet Universitetsavisa fjorårets Fagpressens journalistpris.

  • – Vi vil gjerne se at flere av redaktørene i Fagpressen sender egne høringssvar til rapporten fra postutvalget, sier adm. direktør Per Brikt Olsen.
    – Bruk gjerne Fagpressens høringssvar som vi har delt. Lag en kort introduksjon om deres fagblad, og uttrykk støtte til våre hovedpunkter. Det er en helt legitim måte å delta i høringer på, sier Olsen.