Subjekt og Medier24 får pressestøtte

Subjekt og Medier24 får pressestøtte

Pressestøtte-potten på drøyt 401 millioner kroner er fordelt, med to medlemmer i Fagpressen blant mottakerne. (Arkivbilde).

Del: 

To av medlemmene i Fagpressen er på listen over medier som får pressestøtte, viser en oversikt i Journalisten tirsdag kveld. Både Subjekt og Medier24 har også tidligere fått pressestøtte.

Medier24 får utbetalt drøyt 3,2 millioner kroner – det er 17 prosent mindre enn i fjor. Subjekt får nær dobbelt så mye som sist, nemlig noe over 2 millioner kroner.

Produksjonstilskudd for nyhets- og aktualitetsmedier – bedre kjent som pressestøtten – består i år av en pott på 401,7 millioner kroner. Det er Medietilsynet som fordeler pengene.

Shifter, som fikk avslag i fjor, får avslag i år også.

Se hele oversikten over fordelingen av produksjonsstøtte hos Journalisten.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.