Stort flertall for redaktørplakaten

Stort flertall for redaktørplakaten

(Skjermdump).

Del: 

Landsmøtet i Finansforbundet har med stort flertall vedtatt at medlemsmagasinet Finansfokus fortsatt skal redigeres i tråd med Redaktørplakaten.

– Vi er glad for tilliten landsmøtet har vist oss, og vi skal fortsette å jobbe for å levere et så bra redaksjonelt produkt som mulig til nytte for forbundets medlemmer, sier redaktør Svein Åge Eriksen.

Forslaget fra forbundsstyret måtte ha to tredjedelers flertall for å bli vedtatt. Avstemningen viste at 119 stemte for å beholde redaktørplakaten, mens 43 stemte for å fjerne redaktørplakaten i Finansfokus.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • – Fagpressen er nå beskrevet tydelig innenfor loven. Jeg tror denne tydeliggjøringen kommer til å styrke oss i møte med myndighetene - også på andre områder, kommenterer Fagpressens Per Brikt Olsen.

  • Fredag morgen lettet kulturministeren på sløret rundt lovforslaget for nysgjerrige oppmøtte på et arrangement i regi av Medier24. Hun stilte til debatt om lovforslaget som hun senere på formiddagen legger fram i statsråd på Slottet.

  • Med gjennomsnittskarakter på 4,8 på en skala der 6 er høyest, er arrangørene av Fagpressedagen 2019 rimelig fornøyd. De aller beste evalueringene fikk hovedforedragsholder Monna Nordhagen med 5,0 og Ingvar Sandvik fra Kantar –  4,9.