Stian Eisenträger overtar som Faktisk.no-redaktør

Stian Eisenträger overtar som Faktisk.no-redaktør

Ansvarlig redaktør i Forsvarets forum, Stian Eisenträger, blir ny redaktør og administrerende direktør i Faktisk.no (Foto: Mats Greger, Journalisten).

Del: 

I dag fredag ble Stian Eisenträger utnevnt som ny redaktør og administrerende direktøri Faktisk.no. Han overtar fra 3. januar, ifølge styreleder Helje Solberg.

– Faktisk er et unikt prosjekt som jeg har fulgt med begeistring og beundring fra sidelinjen helt siden oppstarten. Organisasjonen jobber med noen av de viktigste utfordringene i vår tid, og er en ekte demokratibygger, sier Eisenträger i en pressemelding.

– Jeg er takknemlig for styrets tillit, og går inn i rollen med stor ydmykhet. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de nye, imponerende dyktige kollegaene mine i Faktisk, og er sikker på at vi skal få til store ting sammen, legger han til.

Styreleder Helje Solberg viser i pressemeldingen til at Eisenträger er en utviklingsorientert medieleder med en høy gjennomføringsevne.

– Stian har et brennende hjerte for journalistikk og svært relevant ledererfaring. Han har på imponerende vis sørget for at Forsvarets forum har inntatt en fremtredende rolle i den norske medieverdenen. Vi er overbevist om at Eisenträger vil lede Faktisk inn i en ny tid med nye utfordringer i et høyt tempo, sier Solberg.

Stian Eisenträger har vært sjefredaktør i Forsvarets forum siden mai 2020. Han ble kåret til Årets fagpresseredaktør i Fagpresseprisene 2023, og har også vunnet en rekke andre priser sammen med Forsvarets forum.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.