Stian Eisenträger overtar som Faktisk.no-redaktør

Stian Eisenträger overtar som Faktisk.no-redaktør

Ansvarlig redaktør i Forsvarets forum, Stian Eisenträger, blir ny redaktør og administrerende direktør i Faktisk.no (Foto: Mats Greger, Journalisten).

Del: 

I dag fredag ble Stian Eisenträger utnevnt som ny redaktør og administrerende direktøri Faktisk.no. Han overtar fra 3. januar, ifølge styreleder Helje Solberg.

– Faktisk er et unikt prosjekt som jeg har fulgt med begeistring og beundring fra sidelinjen helt siden oppstarten. Organisasjonen jobber med noen av de viktigste utfordringene i vår tid, og er en ekte demokratibygger, sier Eisenträger i en pressemelding.

– Jeg er takknemlig for styrets tillit, og går inn i rollen med stor ydmykhet. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de nye, imponerende dyktige kollegaene mine i Faktisk, og er sikker på at vi skal få til store ting sammen, legger han til.

Styreleder Helje Solberg viser i pressemeldingen til at Eisenträger er en utviklingsorientert medieleder med en høy gjennomføringsevne.

– Stian har et brennende hjerte for journalistikk og svært relevant ledererfaring. Han har på imponerende vis sørget for at Forsvarets forum har inntatt en fremtredende rolle i den norske medieverdenen. Vi er overbevist om at Eisenträger vil lede Faktisk inn i en ny tid med nye utfordringer i et høyt tempo, sier Solberg.

Stian Eisenträger har vært sjefredaktør i Forsvarets forum siden mai 2020. Han ble kåret til Årets fagpresseredaktør i Fagpresseprisene 2023, og har også vunnet en rekke andre priser sammen med Forsvarets forum.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.