SKUP: Tre av 40 metoderapporter fra Fagpressen

SKUP: Tre av 40 metoderapporter fra Fagpressen

Fagpressen-bordet under prisutdelingen på SKUP-konferansen i 2019. Årets prisutdeling skjer trolig digitalt, 16. april. (Foto: BN).

Del: 

Tre av metoderapportene som skal konkurrere om årets SKUP-priser, kommer fra redaksjoner i Fagpressen. De er sendt inn av journalister i Forsvarets forum, Khrono og Fagbladet. 

Fristen for å sende inn metoderapport til Skup-juryen til årets konkurranse, utløp denne uken, og juryen har mottatt i alt 40 rapporter. Det er tre færre enn i fjor, skriver SKUP på sin nettside.

De tre kandidatene fra Fagpressen er:

"Barnehagesjekken", Øystein Windstad og Vidar Eriksen, Fagbladet.

"Uunnværlig", Louise Thommesen, Andrea Rognstrand, Silje Kampsæther og Kristin David-Andersen, Forsvarets forum

"De falske universitetene", Torkjell Trædal og Mats Arnesen, Khrono

Juryen skal straks i gang med å pløye seg gjennom metoderapportene. Juryleder er Bernt Olufsen, og med seg har han Vibeke Haug (NRK), Kristine Holmelid (SUJO), Niklas Lysvåg (TV 2), Janne Birgitte Prestvold (Fædrelandsvennen), Geir Terje Ruud (NTB) og Sun Heidi Sæbø (Morgenbladet). Holmelid er nytt jurymedlem.

Metoderapportene blir publisert når juryen er ferdig med arbeidet en ukes tid i forkant av SKUP-konferansen, som arrangeres digitalt 15.-16. april. Produksjonen skjer i gamle Eldorado kino i Oslo, Eldorado Esport & Entertainment. Hvis smittesituasjonen tillater det, kan prisutdelingen skje med publikum i salen.

Les også: