Ragnhild Heyerdahl overtar redaktørkrakken i Frifagbevegelse

Ragnhild Heyerdahl overtar redaktørkrakken i Frifagbevegelse

Ragnhild Heyerdahl er konstituert som redaktør i Frifagbevegelse mens Frode Rønning vikarierer i Klassekampen som utenriksredaktør. (Foto: Sissel Rasmussen).

Del: 

Heyerdahl er konstituert som redaktør i LO Medias nettavis i et halvt år mens Frode Rønning vikarierer som utenriksredaktør i Klassekampen.

– Det kom litt overraskende på, og har gått veldig fort, men det er god stemning her, sier Ragnhild Heyerdahltil Journalisten.

En nylig runde med «stolleken» i Oslo-baserte avislederstillinger, førte til en forespørsel til Heyerdahl som til vanlig er redaktør for fagbladet LO-Aktuelt: Kunne hun gå inn som konstituert redaktør og konstituert ansvarlig redaktør for LO Medias nettavis FriFagbevegelse?

– Det er kjempespennende å få lov til å jobbe med det løpende nyhetsbildet innenfor arbeidslivsjournalistikken. Jeg har samarbeidet ganske tett med Frode som redaktør i LO-Aktuelt, så jeg vet noe om hva jeg går til. Men det blir utfordrende, gøy og spennende, sier Heyerdahl til Journalisten hvor du kan lese hele saken.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også: