Publiseringsløsningen Labrador nominert til Digiday Media Awards Europe

Publiseringsløsningen Labrador nominert til Digiday Media Awards Europe

Del: 

Konkurransen premierer medie-løsninger innen en rekke kategorier. Foruten Labrador fra Publish Lab, er VG nominert innen video og podkast. Prisene blir delt ut 30. juni.

Labrador CMS er nominert som "beste publiseringsplattform" i årets konkurranse.

Fagpressen har rammeavtale med Labrador/PublishLab, som gir medlemmene god rabatt. P.t. er det 38 av redaksjonene som bruker systemet.

Digiday er både en publisist og et nettverk som jobber for å utvikle, analysere og fremme optimale løsninger for redigerte medier. De premierer særlig innovasjon, kreativitet og det som framstår unikt, innenfor publisering, innholdsmarkedsføring, annonsering og annonseteknologi, samt video. Konkurransen Digiday Media Awards er regnet som en av de mest innflytelsesrike i internasjonal medieindustri.

Les mer her

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • - LEMMY er helt nystartet og vi ønsker anerkjennelsen som et medlemskap i presseforbundet for fagblader gir, sier redaktør John Berge.

  • Juryen for Fagpresseprisene 2023 er godt i gang med årets rekordhøye antall innsendte arbeider. – Vi har mye å lese og diskutere, og det gleder vi oss over! melder juryleder Kjersti Løken Stavrum.

  • Norsk tidsskriftforening har kåret Prosa til årets tidsskrift.