Publiseringsløsningen Labrador nominert til Digiday Media Awards Europe

Publiseringsløsningen Labrador nominert til Digiday Media Awards Europe

Del: 

Konkurransen premierer medie-løsninger innen en rekke kategorier. Foruten Labrador fra Publish Lab, er VG nominert innen video og podkast. Prisene blir delt ut 30. juni.

Labrador CMS er nominert som "beste publiseringsplattform" i årets konkurranse.

Fagpressen har rammeavtale med Labrador/PublishLab, som gir medlemmene god rabatt. P.t. er det 38 av redaksjonene som bruker systemet.

Digiday er både en publisist og et nettverk som jobber for å utvikle, analysere og fremme optimale løsninger for redigerte medier. De premierer særlig innovasjon, kreativitet og det som framstår unikt, innenfor publisering, innholdsmarkedsføring, annonsering og annonseteknologi, samt video. Konkurransen Digiday Media Awards er regnet som en av de mest innflytelsesrike i internasjonal medieindustri.

Les mer her

Les også:
  • Fagpressen ønsker alle en god sommer med ferie og opplevelser etter enhvers smak.
    Kontoret i Pressens hus holder stengt fra mandag 4. til og med fredag 29. juli.

  • Cornelia Kristiansen vender tilbake til pressen etter drøye tre år på utsiden. – Dette må være den morsomste jobben i Medie-Norge, sier hun i pressemeldingen fra Medier24.

  • I år flytter medieorganisasjonene inn hos Agderposten der det blir mediescene under Arendalsuka. 16. august arrangeres både en debatt om mediepolitikk og en om ytringsfrihet og mediene.