Psykologisk.no er tatt opp i Stortingets presselosje

Psykologisk.no er tatt opp i Stortingets presselosje

Redaktør Pål Johan Karlsen og desksjef Anders Zerener i psykologisk.no er svært fornøyd med medlemskapet i Stortingets presselosje. (Foto: Jenny M. Baksaas).

Del: 

– Det er en stor ære at vi har fått innvilget medlemskap i Presselosjen. Det er nok et ledd i vår videre vekst, og det tydeliggjør våre ambisjoner som en dagsaktuell psykologiavis, sier desksjef i Psykologisk.no, Anders Zerener til eget nettsted.

– En ny, viktig brikke i et langsiktig puslespill er kommet på plass. Psykologisk.no vil nå kunne følge nasjonale beslutningsprosesser fra første rad, sier redaktør, gründer og daglig leder Pål Johan Karlsen i en sak på psykologisk.no

Som medlemmer i presselosjen håper Karlsen at Psykologisk.no får en tettere dialog med politikerne, og at avisen kan bidra til en opplyst samfunnsdebatt

– De som bestemmer, må ikke få gjemme seg bort bak kommunikasjonsrådgivere, abstrakte ord eller bortforklaringer, sier han.

Psykologisk.no gir den norske allmennheten et psykologisk perspektiv på samfunnsutviklingen. Avisen dekker ikke bare forskning og fagutvikling i psykologi, men følger også politikk, samfunnsliv og samfunnsutvikling – med et psykologisk blikk.

– Vi er blitt inspirert av satsingen vi ser i andre spissede redaksjoner og fagpressemedier, som Medier24, Subjekt og Forsvarets forum, på å overvåke makt og politiske beslutningsprosesser. Vi ønsker å være en del av denne journalistiske bølgen, sier Karlsen.

Psykologisk.no skal de neste årene løfte den redaksjonelle dekningen av politikk, den politiske dagsordenen og de politiske beslutningsprosessene som påvirker morgendagens samfunn.

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også: