"Psykologi i kommunen" blir heldigitalt

"Psykologi i kommunen" blir heldigitalt

Skjermdump fra psykisk-kommune.no

Del: 

Psykologi i kommunen tar "farvel med papiret" som også er tittelen på den siste lederartikkelen på trykk, i nr 3/2019. Etter dette er tidsskriftet etablert med nettadressen psykisk-kommune.no

Tidsskriftet retter seg mot fagpersonell i den pedagogisk-psykologiske tjenesten (PPT) og andre tjenester som arbeider med spesial- og sosialpedagogiske spørsmål og oppgaver.

Stoffet, som fra nå blir publisert digitalt, med en innloggingsordning, skal ha interesse for fagpersonell i den pedagogisk-psykologiske tjenesten (PPT), og ansatte innen skoleverket og andre tjenester som arbeider med sosial- og spesialpedagogiske spørsmål og oppgaver. Tidsskriftet formidler også forskningsresultater fra feltet.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
 • Forsvarets forum og forskning.no arrangerer debatter og quiz, mens Utdanning har egen båt med podkastproduksjon i "Pollen". Fagpressen er godt representert i mylderet i årets Arendalsuka.

 • Skuffet, men forventningsfull

  Vi kan ikke legge skjul på at vi er skuffet over at regjeringen i dag gjennom Finansdepartementet legger frem en forskrift som fortsatt beskriver at digital redaktørstyrt dybdejournalistikk henvises til statiske utgaver ingen etterspør. Dette er en publiseringsform som ikke fungerer i en moderne tid og for digitale utgaver. 

  les saken på journalisten.no

  • Mediepolitisk debatt med Trine Skei Grande og Trond Giske mfl.
  • Pressetreff med Fædrelandsvennens redaktør-radarpar Udjus & Blågis
  • Hvem kan vi stole på i valgkampen? Debatt om desinformasjon og kildekritikk
  • For ungdom: Hva må du kunne for å gjennomskue falske nyheter?