Politiforum ble Årets fagblad 2019

Politiforum ble Årets fagblad 2019

Politiforum er Årets fagblad - med Fagpresseprisen 2019. (Foto: BN ).

Del: 

Politiforum toppet kvelden med selveste Fagpresseprisen 2019 torsdag. Fagmediet vant også Forsideprisen og Journalistprisen tidligere på kvelden.

Juryleder Kjersti Løken Stavrum begrunnet prisen slik:

"Fagpresseprisen er den gjeveste av kveldens priser. Dette er ikke en pris for lang og tro tjeneste. Det er en heder til en publikasjon som har vist muskler over flere år. Det er en anerkjennelse til dere som vil noe med det dere publiserer, dere som stadig imponerer – og som år etter år viser at dere tenker helhetlig fra idé til presentasjon. Vi i juryen oppfatter at dere har en utpreget stolthet over den publikasjonen dere lager, vi tror dere inspirerer også andre innad i Fagpressen og dessuten utenfor. Derfor er det en samlet jury som med stor entusiasme gir Fagpresseprisen for første gang til POLITIFORUM."

Redaktør Ole Martin Mortvedt fikk altså med seg tre priser i sitt siste år som redaktør i Politiforum. Bladet har tidligere vunnet flere kategorier i Fagpresseprisene, men det var første gang de nådde helt til topps med Fagpresseprisen.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Vi har mange tanker og planer om den digitale fremtiden, og vi har store ambisjoner om å utvikle Fagpressen.
    Vi søker derfor en fagansvarlig for markedsområdet.

  • Fagpressen ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere god sommer og god ferie. Kontoret i Akersgata holder stengt i uke 28, 29 og 30 – 8.– 28. juli.
    Vel møtt til nye kurs og aktiviteter etter ferien!

  • Les stortingsrepresentant Tage Pettersens (H), viktige innlegg i fredagens debatt. Nå gjelder det å få en forskift i tråd med det Pettersen beskriver.