PFU frikjente Politiforum

PFU frikjente Politiforum

Erik Inderhaug, her på PUFF-konferansen i 2018, slapp fellelse i PFU. (Foto: BN).

Del: 

Utvalget bemerket likevel at det var "uheldig" at redaksjonen ikke hadde informert bedre om publiseringen av saken det ble klaget på.

Bakgrunnen for klagen var artikkelen «Varslingssaken på Hamar» og med tittelen: «Ordene bak sladden», som ble publisert i februar i år. 

Saken handler om en ansettelsesprosess i Innlandet politidistrikt sommeren 2017, der en langvarig konflikt, omdisponering og varslingssak i en av etatene omtales.

Les fyldig omtale av saken i Medier24.

Les Journalistens omtale.

Les også:
  • - KOM24 skal være underlagt pressens etiske regelverk og derfor ønsker vi også tett tilknytning til Fagpressen, sier ansvarlig redaktør Erik Waatland.

  • Det spissformulerte temaet fikk fram interessante sider i tirsdagens digitale FRF-samling. Innlederne fortalte om lesernes hunger etter nyheter og oppslutning om de redaktørstyrte mediene. Samtidig var de opptatt av hva som kan bli krevende langtidsvirkninger av å jobbe under koronatiltak "... når adrenalinet er borte", som nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken fra VG formulerte det.

  • -Vi i Handikapnytt har valgt å slutte oss til FTD-avtalen med Helthjem og Akershus Reklame Team både for å spare kostnader, men også fordi vi ønsker å være med på utviklingen av en moderne og framtidsrettet distribusjonsløsning for trykte medier, sier ansvarlig redaktør Ivar Kvistum.