PFU felte Fysioterapeuten

PFU felte Fysioterapeuten

Klager, representert ved Peter Christian Lehne, leder i Norsk Manuellterapeutforening (NMF), og til høyre redaktør Irene Mårdalen i Fysioterapeuten. (Skjermdump med foto: Tidsskriftet Fysioterapeuten).

Del: 

Fagbladet Fysioterapeuten ble felt for brudd på god presseskikk i Pressens Faglige Utvalg onsdag.

Det var Norsk manuellterapeutforening som klaget Fysioterapeuten inn for PFU, fordi de mente seg nektet mulighet til å svare på det de så som angrep og feilaktige påstander i et publisert meningsinnlegg.

PFU ga klageren medhold og mener at klager utvilsomt hadde rett på tilsvar,

Les mer om saken i Fysioterapeuten her.

Les også:
  • Fysioterapeuten.no har nytt design. Redaksjonen bedriver podkast med stor suksess, og har fått to nye journalister på laget.
    – Vi ser at når vi klarer å lage journalistikk av fag, da tar det av, for dét vil fysioterapeuter ha! sier redaktør Irene Mårdalen.

  • Hva leser faktisk leserne dine i fagbladet de nettopp har mottatt? Leste de artikkelen det ble referert til på forsiden? La de merke til annonsene? Faller designet av fagbladet i smak? Tilbudet gjelder til alle i Fagpressen med trykte medier.

  • Er redaksjonen din i podkast-modus? Eller har du ganske enkelt lyst til å få inspirasjon om hvordan fortelle de gode historiene?
    28. og 29. oktober arrangeres fagkonferansen som møter mange behov – Radiodager 2021.