Pensjonisten og Byggeindustrien er vekstvinnerne

Pensjonisten og Byggeindustrien er vekstvinnerne

Fagpressens Kjartan Tyvand og Per Brikt Olsen legger fram "Tallenes klare tale" – altså fersk statistikk – på Fagpressedagen onsdag. (Foto: Alf Simensen/NTB).

Del: 

Pensjonistens opplag har vokst med 10 324, mens Byggeindustrien har fått 6443 flere abonnementer siden i fjor. De er vekstvinnerne i rene tall.

Prosentvis har Hageguiden hatt størst vekst, med hele 28,6 prosent fra i fjor til i år. På de neste plassene ligger Byggeindustrien og Psykisk helse, med henholdsvis 20,2 og 20 prosent vekst siste år.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.