Oppskriften som ga Første steg Fagpresseprisen

Oppskriften som ga Første steg Fagpresseprisen

Line Fredheim Storvik presenterte oppskriften på å vinne Fagpresseprisen – slik Første steg gjorde det i 2023. (Foto: BN).

Del: 

Redaktør Line F. Storvik bestemte seg tidlig for å satse på å gi barnehagelærerne grundig og relevant journalistikk. På Fagpressedagen presenterte hun det som en viktig faktor i oppskriften for å vinne Fagpresseprisen tidligere i år.

– Rendyrket og løsningsorientert innhold er viktige deler av den oppskriften vi har fulgt, og som gjorde at vi kunne vinne selveste Fagpresseprisen, sa Storvik da hun holdt innlegg for deltakerne på Fagpressedagen.

Hovedverktøyene er å planlegge, prioritere og produktutvikle.

– Vi er framfor alt opptatt av å holde fokus på målgruppen. Vi ønsker å bidra til at de har mest mulig nytte av Første steg. Vi skal også skape engasjement - det ser vi at vi lykkes med: Mange av sakene våre blir snappet opp av andre medier.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.