Nye gode plasseringer på Fagpressens toppliste

Nye gode plasseringer på Fagpressens toppliste

Fagpressens toppliste for oktober 2020 inneholder blant annet nykommeren barnehage.no på en pen 11. plass.

Del: 

Blant de ti beste beholdt forskning.no topplasseringen, mens Motor og Frifagbevegelse har byttet plass. barnehage.no har plassert seg pent på plass 11. Politiforum er også tilbake på listen.

Det er de samme ti fagmediene som utgjør ti på topp, mens barnehage.no som hadde sin første hele måned på listen, altså har plassert seg på en svært respektabel ellevte plass.

– Du kan trygt si vi ble både overrasket og glade over den solide debuten. Vi har jobbet godt over mange år for å befeste posisjonen vår som den viktigste nyhetskilden for barnehagesektoren – nå har vi et offisielt tall som i alle fall bekrefter at det er mange som leser oss! kommenterer en fornøyd redaktør Mariell Tverrå Løkås i barnehage.no

Hun forteller også at korona-pandemien har stimulert trafikkveksten kraftig hos dem.

– For oss som resten av verden, har 2020 vært et unntaksår. Da barnehagene stengte og leserne våre havnet på hjemmekontor, gikk trafikken opp. Nå som de barnehageansatte tilbringer dagene utendørs, har tallene gått ned. Likevel kan det virke som vi har gjort flere oppmerksomme på vår eksistens i løpet av denne perioden, og at lesertallene våre har stabilisert seg på et høyere nivå. Vi skulle være nyhetsledende på vårt stoffområde under nedstengingen, og det mener jeg vi lyktes vi med, sier Tverrå Løkås.

Hun minner om at de skriver for en sektor med mye engasjement, og barnehage.no prioriterer å være en viktig debattkanal som tar debattantene på alvor.

Du kan lese hele "topp 30" og sammenlikne toppliste-plasseringene med foregående måneder ved å logge deg inn på Fagpressens medlemssider.

Les også: