Ny medarbeider i Fagpressen fra nyttår

Ny medarbeider i Fagpressen fra nyttår

Camilla Briså blir Fagpressens nye medarbeider og vår nye kollega, fra nyttår 2020. (Foto: EBP).

Del: 

Camilla Briså blir Fagpressens nye medarbeider fra januar 2020. Hun får tittelen fagansvarlig marked og skal ha et hovedansvar for medlemsutvikling.

Camilla Briså begynner i Fagpressen rett over nyttår, som fagansvarlig marked. (Foto: Peter von Tangen-Jordan).

– Jeg ser fram til å begynne i en av pressens viktigste medlemsorganisasjoner. Jeg har erfaring både fra fagblad og medlemsorganisasjoner, og gleder meg til å bli kjent med mangfoldet av blader i Fagpressen, sier Camilla Briså.

Briså har siden 2007 vært informasjons- og markedsansvarlig i Norske Reserveoffiserers Forbund. Hun er siviløkonom, har tilleggsutdannelse i journalistikk samt sjefskurset på Forsvarets høgskole. Hun har også jobbet i Olav Thon Gruppen og i Tekna.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • Jatushiga Bridget Rajah ble valgt til ny leder på årsmøtet i Oslo journalistklubb torsdag denne uken. Rajah er 36 år og journalist i fagbladet Fontene.

  • Fagpressen forventet ikke noe nytt om momssaken i forbindelse med kulturbudsjettet for 2020. – Våre forventninger ligger i å få på plass en justert forskrift, slik finansministeren lovet i sommer, sier adm. direktør Per Brikt Olsen i Fagpressen etter presentasjonen av kultur- og mediebudsjettet mandag.

  • Fagpressen har satt i gang et prosjekt for å oppgradere og fornye visningsportalen for nyheter fra Fagpressen. – Vi har ambisjoner om å skape mye mer trafikk. Leseropplevelsen blir kraftig oppgradert når vi lanserer portalen på nyåret! lover nestleder i Fagpressen Berit Nyman. I går, 2. oktober, feiret Fagpressen at det nå er tilgang til over 200 000 artikler på fagpressenytt.no