Norsk Husflid er medlem i Fagpressen

Norsk Husflid er medlem i Fagpressen

Redaktør Hanne Kathrine Bratholt i Norsk Husflid har store forventninger til å være medlem i Fagpressen. (Foto: Privat).

Del: 

– Det kom et lite jubelrop da mailen tikket inn om at Norsk Husflid var blitt tatt opp som medlem i Fagpressen. Det vil styrke arbeidet med å videreutvikle magasinet som er blitt utgitt av Norges Husflidslag siden 1966! sier redaktør Hanne Kathrine Bratholt.

Magasinet ble tatt opp som medlem av styret i Fagpressen tirsdag denne uken.

– Vi har hørt mye bra om Fagpressen fra redaksjoner i andre publikasjoner tilknyttet frivillige medlemsorganisasjoner, og ser fram til å bli del av et faglig sterkt og kompetent fellesskap, fortsetter redaktøren. Hun begynte selv i stillingen i februar i år. Da kom hun fra stillingen som utgavesjef i KK. Hun har 14 år bak seg som journalist og reportasjeleder i Aller Media.

Magasinet Norsk Husflid utgis fem ganger i året og har et opplag på rundt 20 000 eksemplarer. Magasinet sendes ut til alle voksne medlemmer i Norges Husflidslag, selges i 34 husflidbutikker samt distribueres til en rekke biblioteker, museer og utdanningsinstitusjoner.

Bladet kaller seg et kulturmagasin, og følger med på hva som skjer politisk innen feltet, som kunst- og håndverksfaget i skolen, kulturminnevern og materiell og immateriell kulturarv. Det holdes også et våkent øye med håndverksteknikker som står i fare for å bli glemt og som derfor trenger ekstra oppmerksomhet.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!