Når jubler et fagmedium over SKUP-pris?

Når jubler et fagmedium over SKUP-pris?

Reidun Kjelling Nybø, Tove Lie og Stian Eisenträger diskuterte hva som må til for at fagmedier skal kunne vinne noen av de store prisene. (Foto: Vanesa Alickaj/TENK).

Del: 

Med Norges beste dybdejournalistikk – hvorfor vinner ikke Fagpressen flere priser? Er vi ikke gode nok, eller går fagmediene "under radaren"?

Scenesamtalen om fagmediene, SKUP og prisvinnende journalistikk fikk fram synspunkter om spørsmålet: Hva må til for at fagmedier skal kunne vinne en pris i for eksempel SKUP-konkurransen. Med redaktør Tove Lie, Khrono – nytt medlem i SKUP-juryen; redaktør Stian Eisenträger i Forsvarets forum – nytt styremedlem i SKUP og Reidun Kjelling Nybø, generalsekretær i NR og mangeårig medlem av juryen for Fagpresseprisene.

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Den store prisfesten nærmer seg! Vi gleder oss til å feire god og viktig journalistikk, men nå er det fullt.

  • I fjor høst åpnet regjeringen for at "deler av fagpressen" skulle kunne søke og få tildelt innovasjonsstøtte. I sin første behandling etter forskriftsendringen har Medietilsynet avslått alle søknader fra fagmedier.
    – Vi vil gjerne bistå medlemmer som har fått avslag, med å klage, sier Fagpressens Per Brikt Olsen.

  • Den internasjonale konferansen for ytringsfrihet – WEXFO – åpnet mandag morgen i Lillehammer. Programmet går i dybden av hvordan det står til med ytringsfriheten for folk i ulike deler av verden.