Nå kan du foreslå kandidater til "Årets redaktør"

Nå kan du foreslå kandidater til "Årets redaktør"

Her er fjorårsvinnerne i OR-kåringen "Årets redaktør". Josimar-redaktør Håvard Melnes til venstre; deretter Tora Bakke Håndlykken, Grethe Gynnild-Johnsen og Derek André Bjølgerud. (Foto: Stian Lysberg Solum, NTB).

Del: 

"Årets redaktør" er Oslo Redaktørforenings årlige kåring av de beste redaktørene, i fire kategorier. Fram til 12. februar kan du foreslå kandidater for juryen, der redaktør Kaja Mejlbo nå er med.

"Årets redaktør" er hovedprisen. I tillegg deler OR ut "Årets meningsbærer", "Årets nyskaper" og "Årets hederspris". Her leser du mer om kriteriene og sender inn forslag.

I fjor ble redaktør Håvard Melnes i fagbladet Josimar "Årets meningsbærer".

Årets jury ser slik ut:

Knut Olav Åmås, Fritt Ord (leder)

Tora Bakke Håndlykken, VG

Tone Tveøy Strøm-Gundersen, Aftenposten

Fawad Ashraf, Avisa Oslo

Kaja Mejlbo, Utdanning

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

  • Logopeder arbeider med personer i alle aldersgrupper som har språk-, tale-, kommunikasjons- og svelgevansker. Fagbladet deres, Norsk tidsskrift for logopedi, ble i Fagpressens siste styremøte før sommeren tatt opp som medlem.

  • På årsmøtet i begynnelsen av mai bestemte FRF at de ville finne måter å være et tydeligere forum for redaktørene i Fagpressen. Nå lanserer redaktørforumet sin "Slik gjør vi det"-plakat.