Mona Jørgensrud blir salgsdirektør i Salgsfabrikken

Mona Jørgensrud blir salgsdirektør i Salgsfabrikken

Wenche Huser Sund og Mona Jørgensrud skal igjen jobbe sammen: Jørgensrud er fra i dag salgsdirektør i Salgsfabrikken. (Foto: Salgsfabrikken).

Del: 

– Salgsfabrikken AS kunngjør med stor glede ansettelsen av Mona Jørgensrud som ny salgsdirektør, skriver Wenche Huser Sund i en pressemelding sendt ut tirsdag morgen.

Mona Jørgensrud har tidligere spilt en avgjørende rolle som salgsdirektør hos HS Media, en posisjon hun hadde fram til nylig.

Hun starter i sin nye rolle hos Salgsfabrikken 2. april. Jørgensrud gjenforenes dermed med Wenche Huser Sund, nesten på dagen 25 år etter at de begynte å jobbe sammen, da i HS Media som Huser Sund grunnla i 1992.

Wenche Huser Sund uttaler at ansettelsen av Mona Jørgensrud signaliserer et spennende nytt kapittel for Salgsfabrikken. – Å få Mona inn i vårt lederteam vil gi sterke og positive ringvirkninger for oss internt, og for våre oppdragsgivere og kunder, sier Huser Sund.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med Wenche igjen, og ikke minst til å bli kjent med alle som jobber i Salgsfabrikken, sier Jørgensrud.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!