Medier24 med i Vekstgarantiordningen hos Innovasjon Norge

Medier24 med i Vekstgarantiordningen hos Innovasjon Norge

Medier24 feirer at bedriften har fått penger av Innovasjon Norge. (Foto: M24).

Del: 

"Tjuefire er tatt opp i Vekstgarantiordningen fra Innovasjon Norge. Det gir oss muligheten til å ta mange flere steg enda raskere - som gjør det ca 1000% gøyere å være et ambisiøst vekstselskap!" skriver adm. direktør Erik Waatland på Facebook mandag ettermiddag.

Han skriver videre: "Vi er mediebransjens raskest voksende selskap tre år på rad - og har ingen planer om å slutte å vokse. De neste årene er målet å øke omsetningen betydelig - som betyr flere nettaviser, flere faste ansatte journalister og selgere - og ikke minst nye krumspring og galskap."

"For oss, som vekstselskap, så skal vi ta nye steg. Selvsagt med kontroll på kostnadene, men med hårete mål om å doble og doble."

Innovasjon Norges Vekstgarantiordning gir en kredittfasilitet fra banken med garanti fra Innovasjon Norge på 75% + låneramme på toppen av dette.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!