Lær å lage magasiner som setter dagsorden!

Lær å lage magasiner som setter dagsorden!

Øyvind Kristiansen leverer kurset "Slik lager du framtidens magasin" for Fagpressen. Her fra en økt han holdt på PUFF-konferansen i fjor. (Foto: BN).

Del: 

Dette er et helt nytt kurs, i en ny kompetansesatsing fra Fagpressen kompetanse. "Hvordan lager du framtidens magasin?" passer for alle som fortsatt vil lage viktige trykte utgivelser – som også spiller godt sammen med den digitale publiseringen.
– Framtidens magasin må være smart! sier kursholder Øyvind Kristiansen.

Øyvind Kristiansen er en av landets beste i redaksjonell utvikling. Han har vunnet en serie priser både i Fagpressen og andre konkurranser.

I "Hvordan lager du framtidens magasin?" lærer han deg å løfte fram journalistikken på slike måter at den kan sette dagsorden og få flere lesere.

– Det er allerede blitt et kvalitetsstempel å ha et godt magasin. Og hvis du klarer å lage det, treffer du leseren når hen er i et unikt modus. Ofte hjemme, ofte mottakelig for dybde og en god leseropplevelse, sier Øyvind, og legger til at det er spennende å jobbe med ambisiøse magasinredaksjoner.

Han peker også på sammenhengene mellom det gode papirmagasinet og den digitale publiseringen mellom utgivelsene.

– Det er viktig å få disse formatene til å spille best mulig sammen! understreker Øyvind Kristiansen. I kurset får du flere eksempler på dette, fra deltakere og andre av medlemmene i Fagpressen.

Se kursinnholdet og meld deg på her.

Kurset torsdag 8. februar har allerede god påmelding - sørg for at du får plass!

Siste påmeldingsfrist er fredag 2. februar.

Send inn bidrag til Fagpresseprisene

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også: