Kvalitetsjournalistikk gir lesere

Kvalitetsjournalistikk gir lesere

Martin Gray er redaktør i Dagens Medisin. Foto: Tone Herregården.

Del: 

Dagens Medisin har i 25 år gitt bort innholdet i avisen gratis. Papiravisen har blitt distribuert gratis og det digitale innholdet har vært åpent tilgjengelig og gratis. For ett år siden endret de dette og startet med å plusse innholdet. Det ble et markert veiskille for Dagens Medisin.

Redaktør Martin Gray forteller at dette har gått over all forventning.

- Dagen før ettårsmarkeringen passerte vi 30 000 DM+-brukere og vi øker fortsatt. Vi merker at den viktigste driveren i veksten er kvalitetsjournalistikken vi leverer hver dag, og ikke lekre annonser og heftige kampanjer, forklarer redaktøren.

- Vi mener jo at 30 000 oppegående mennesker i helsetjenesten ikke kan ta feil. Det er enormt inspirerende for oss som jobber med innholdet på dagensmedisin.no, og gir en skikkelig vitamininnsprøytning for å levere godt, relevant og nyttig innhold fra og for helsetjenesten - hver dag!, smiler Martin Gray.

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Annonsekampanje 2024


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!
Les også:
  • Selskapene fusjonerer for å være bedre rustet i møte med AI, falske nyheter og globale konkurrenter.

  • Fagpressens kontor i Pressens hus holder sommerstengt i fire uker fra 8. juli. Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer!

  • – Det er viktig å ha kontroll på egne data om de digitale leserne. Nå har Fagpressen en ferdig løsning, som vi har testet og vet at fungerer. Medlemmene betaler ingenting for å være med!