Kommunal Rapport rekrutterer prisvinnere

Kommunal Rapport rekrutterer prisvinnere

Espen Andersen forlater jobben i NRK og begynner som utviklingsredaktør i Kommunal Rapport. Ansvarlig redaktør, Britt Sofie Hestvik sier hun er veldig glad for rekrutteringen. (Foto: Magnus Knutsen Bjørke).

Del: 

Rett før helgen ble det kjent at Espen Andersen, NRK, blir ny utviklingsredaktør i Kommunal Rapport fra september. 1. mars ble Anne Rodvang ansatt som nyhetsjournalist, og tidligere i vinter kom Thomas Frigård inn i redaksjonen. Alle tre har tunge journalistiske utmerkelser på cv-en.

Den prisbelønte journalisten og utvikleren Espen Andersen (44) begynner i ny jobb i Kommunal Rapport i september. Andersen har jobbet for NRK Brennpunkt og NRKs digital undersøkende desk i 12 år, og i tillegg holdt mange foredrag om datastøttet journalistikk. Han tiltrer stillingen som Ole Petter Pedersen forlot da han begynte i Teknisk Ukeblad rett før påske.

– I Kommunal Rapport er det et høykompetent nivå som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Espen Andersen til KR.

Som utviklingsredaktør skal han ikke bare lede utviklingsprosjekter, men også hjelpe andre i redaksjonen som vil lære mer. Har får også ansvar for nye inntektsstrømmer. Ansvarlig redaktør Britt Sofie Hestvik mener Kommunal Rapport har fått den beste til å være med å utvikle Kommunal Rapport og journalistikken videre.

Anne Rodvang har tidligere jobbet i Østlandets Blad og kom til Kommunal Rapport med mye erfaring fra lokal- og regionpresse.

Thomas Frigård gikk fra gravejournalistikk i lokalavisen Raumnes til Kommunal Rapport 1. februar.

Les også: