Josimar blir partner med Filter Nyheter

Josimar blir partner med Filter Nyheter

Redaktørene Harald Klungtveit i Filter Nyheter og Håvard Melnæs i Josimar skal nå samarbeide. (Skjermdump fra Filter).

Del: 

Josimar og Filter nyheter slår seg sammen, skriver Journalisten torsdag. Det innebærer at Josimar kan leve videre både som fysisk magasin og nettsatsing.

De to nye partnerne har sendt ut en pressemelding torsdag morgen der de opplyser at Venture Factory Media, som eier avisa Filter Nyheter, tar over aksjemajoriteten i fotballtidsskriftet Josimar.

Det nye samarbeidet innebærer at Josimar både får leve videre som fysisk magasin og som ny nettsatsning.

– Dette er utrolig gode nyheter for Josimar. Nå kan vi utelukkende fokusere på å lage best mulig journalistikk om alt som har med fotball å gjøre, sier Josimar-redaktør Håvard Melnæs i pressemeldingen.

– Det er ikke uten grunn at Josimar i en årrekke har høstet internasjonal anerkjennelse for sitt arbeid. Ingenting gleder meg mer enn at de nå blir en del av Filter-familien, sier sjefredaktør i Filter Nyheter Harald Klungtveit i pressemeldingen.

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • - LEMMY er helt nystartet og vi ønsker anerkjennelsen som et medlemskap i presseforbundet for fagblader gir, sier redaktør John Berge.

  • Juryen for Fagpresseprisene 2023 er godt i gang med årets rekordhøye antall innsendte arbeider. – Vi har mye å lese og diskutere, og det gleder vi oss over! melder juryleder Kjersti Løken Stavrum.

  • Norsk tidsskriftforening har kåret Prosa til årets tidsskrift.