Innovasjonsstøtteordningen åpnes for Fagpressen

Innovasjonsstøtteordningen åpnes for Fagpressen

– Forstå hva du kan søke på. Og hvordan (les veiledningen fra Medietilsynet) – det var ett av de gode rådene fra Siri Skaalmo om å søke innovasjonsstøtte. (Foto: Vanesa Alickaj/TENK).

Del: 

Per Brikt Olsen og IJs leder Siri Skaalmo presenterte innovasjonsstøtteordningen og søkeportalen hos Medietilsynet, på Fagpressedagen.

Det ikke er helt avklart hvordan Stortinget kommer til å avgrense tilgangen til ordningen – det skjer i forbindelse med statsbudsjettbehandlingen fram mot jul. Fagpressen har levert høringssvar for å forsøke å få en klarere forskrift.

Det som er avklart, er at ordningen åpnes for fagpresse.

– Dermed må redaktørene lære seg å lage gode søknader, om gode og gjennomførbare prosjekter. Siri Skaalmo presenterte gode tips og råd – blant annet understreket hun dette:

– Søknader har blitt avvist fordi prosjektet ikke har en klar start og slutt. Definér en tydelig avgrensing av prosjektet – en start og en slutt.

...og kanskje en målgruppe? Og gjerne et mål – enten for selve prosjektet eller langsiktig for publikasjonen.Se hele presentasjonen av innovasjonsstøtteordningen og de gode rådene her.

 

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også: