Innovasjonsstøtteordningen åpnes for Fagpressen

Innovasjonsstøtteordningen åpnes for Fagpressen

– Forstå hva du kan søke på. Og hvordan (les veiledningen fra Medietilsynet) – det var ett av de gode rådene fra Siri Skaalmo om å søke innovasjonsstøtte. (Foto: Vanesa Alickaj/TENK).

Del: 

Per Brikt Olsen og IJs leder Siri Skaalmo presenterte innovasjonsstøtteordningen og søkeportalen hos Medietilsynet, på Fagpressedagen.

Det ikke er helt avklart hvordan Stortinget kommer til å avgrense tilgangen til ordningen – det skjer i forbindelse med statsbudsjettbehandlingen fram mot jul. Fagpressen har levert høringssvar for å forsøke å få en klarere forskrift.

Det som er avklart, er at ordningen åpnes for fagpresse.

– Dermed må redaktørene lære seg å lage gode søknader, om gode og gjennomførbare prosjekter. Siri Skaalmo presenterte gode tips og råd – blant annet understreket hun dette:

– Søknader har blitt avvist fordi prosjektet ikke har en klar start og slutt. Definér en tydelig avgrensing av prosjektet – en start og en slutt.

...og kanskje en målgruppe? Og gjerne et mål – enten for selve prosjektet eller langsiktig for publikasjonen.Se hele presentasjonen av innovasjonsstøtteordningen og de gode rådene her.

 

Les også: