INMA med spennende "8 minutes"-program 5. desember

INMA med spennende "8 minutes"-program 5. desember

Camilla Grund, daglig leder i INMA, håper å se mange fagpressefolk på arrangementet "8 minutes" i Colosseum kino torsdag 5. desember. (Foto: BN).

Del: 

– Årets "8 minutes"-arrangement 5. desember byr på et mangfold av stemmer og interessante perspektiver! lover daglig leder Camilla Grund.
Fagpressens medlemmer har gratis tilgang til INMAs arrangementer.

Programmet i år har ikke en klassisk faktaorientert konferanse-profil, men er satt sammen av folk som er utfordret til å by på sine meninger.

– Vi har lykkes med å få mange sterke personligheter til å komme og fortelle hva de mener om aktuelle utfordringer – og appellere til bransjen. Dessuten er det mange nye stemmer - og vi er svært fornøyde med kvinneandelen. Den er faktisk over femti prosent! sier Camilla Grund.

Hun er også opptatt av å formidle at det blir en hyggelig dag, der det er sannsynlig at du møter folk som det er interessant å bygge nettverk med. Arrangementet finner sted i Colosseum kino, på Majorstuen i Oslo.

– Her er det mye å hente for alle som jobber i mediene, ikke minst fagmediefolk, sier Grund og oppfordrer til å melde seg på dagen.

Program og påmelding til INMAs "8 minutes" finner du her. For å få din gratisbillett, legger du inn kodeord FAGPRESSEN i påmeldingsskjemaet.

For medlemmer

Her kan medlemmer i fagpressen logge inn og få tilgang til alle rammeavtalene våre.

 

Les også:
  • – Fagpressen er nå beskrevet tydelig innenfor loven. Jeg tror denne tydeliggjøringen kommer til å styrke oss i møte med myndighetene - også på andre områder, kommenterer Fagpressens Per Brikt Olsen.

  • Fredag morgen lettet kulturministeren på sløret rundt lovforslaget for nysgjerrige oppmøtte på et arrangement i regi av Medier24. Hun stilte til debatt om lovforslaget som hun senere på formiddagen legger fram i statsråd på Slottet.

  • Med gjennomsnittskarakter på 4,8 på en skala der 6 er høyest, er arrangørene av Fagpressedagen 2019 rimelig fornøyd. De aller beste evalueringene fikk hovedforedragsholder Monna Nordhagen med 5,0 og Ingvar Sandvik fra Kantar –  4,9.