INMA med spennende "8 minutes"-program 5. desember

INMA med spennende "8 minutes"-program 5. desember

Camilla Grund, daglig leder i INMA, har fredag måttet avlyse årets Gulltaggen. (Foto: BN).

Del: 

– Årets "8 minutes"-arrangement 5. desember byr på et mangfold av stemmer og interessante perspektiver! lover daglig leder Camilla Grund.
Fagpressens medlemmer har gratis tilgang til INMAs arrangementer.

Programmet i år har ikke en klassisk faktaorientert konferanse-profil, men er satt sammen av folk som er utfordret til å by på sine meninger.

– Vi har lykkes med å få mange sterke personligheter til å komme og fortelle hva de mener om aktuelle utfordringer – og appellere til bransjen. Dessuten er det mange nye stemmer - og vi er svært fornøyde med kvinneandelen. Den er faktisk over femti prosent! sier Camilla Grund.

Hun er også opptatt av å formidle at det blir en hyggelig dag, der det er sannsynlig at du møter folk som det er interessant å bygge nettverk med. Arrangementet finner sted i Colosseum kino, på Majorstuen i Oslo.

– Her er det mye å hente for alle som jobber i mediene, ikke minst fagmediefolk, sier Grund og oppfordrer til å melde seg på dagen.

Program og påmelding til INMAs "8 minutes" finner du her. For å få din gratisbillett, legger du inn kodeord FAGPRESSEN i påmeldingsskjemaet.

Les også: