Idrettspolitikk.no er nytt medlem i Fagpressen

Idrettspolitikk.no er nytt medlem i Fagpressen

Ansvarlig redaktør i Idrettspolitikk.no, Andreas Selliaas. Foto: Thomas Søndergaard, Play the Game.

Del: 

- Vi er Norges eneste nettavis som kun tar for seg idrettspolitikk. Hos oss finner du ikke resultater eller sladder, men kunnskap, nyheter og avsløringer om det som foregår i kulissene i idretten. Vi tar for oss maktkampen og alliansene, sier ansvarlig redaktør Andreas Selliaas.

Idrettspolitikk.no har vært drevet av Selliaas på dugnad i flere år, og ble i 2022 overtatt av Everysport Group i Sverige. Selliaas fortsetter å være både ansvarlig redaktør og utegående journalist. Han forteller at leserne deres er sportsinteresserte, og de er kunnskapssøkende om hvem som styrer idretten og hvordan beslutninger tas.

- Vi ønsker å nå ut til alle, forteller Selliaas.

- Det blir mer og mer penger i idretten og stadig mektigere krefter tar over idretten. I økende grad blir det også tettere koblinger mellom idretten og politikerne. Mange betrakter dette området som kjedelig og utilgjengelig, men det er det ikke, poengterer han.

Idrettspolitikk.no søkte i utgangspunktet om medlemskap i Fagpressen av taktiske grunner. På sine reiser til kongresser og konferanser rundt i verden, erfarer de at det er enklere å få akkreditering hvis man har pressekort. Fagpressen utsteder pressekort på vegne av Norsk Presseforbund til sine medlemmer.

- Jeg har blitt truet med søksmål av mektige krefter i idretten i saker jeg har jobbet med, og da føler man seg veldig alene. Da er det fint å ha et fagorgan å henvende seg til for bistand. Samtidig gjør et medlemskap i Fagpressen at de etiske problemstillingene i journalistikken ikke blir glemt, og så kan det hende at man havner i situasjoner der man trenger noen å snakke med, avslutter redaktøren.

Høstkampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen. Hent annonsene her!

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • Tusen takk – jubileumsgaven ble på hele 42 850 kroner.
    Fagpressen ønsket seg pengegave til Reportere uten grenser som gave til sitt 125-årsjubileum.

  • «Medieklagenemnda er etter dette kommet til at både Medietilsynets mangelfulle, nesten fraværende, analyse av innholdet i FriFagbevegelse, og unnlatelsen av å fremlegge søknaden for Fagutvalget, utgjør klare saksbehandlingsfeil. Disse feilene er det grunn til å regne med at kan ha virket bestemmende på vedtakets innhold, og dette medfører at vedtaket er ugyldig, jf. forvaltningsloven § 41.» Utdanningsnytt mottok en likelydende tekst fra Medieklagenemnda i dag, onsdag.
    Medieklagenemnda er altså svært tydelig i sitt budskap om behandling av klagene fra FriFagbevegelse.no og Utdanningsnytt.no. Begge søkte innovasjonsstøtte, begge fikk avslag hos Medietilsynet .

  • Fagpressen støtter kjøp av lesertallene som Kantar tilbyr Fagpressens opplagskontrollerte fagblader.