Idrettspolitikk.no er nytt medlem i Fagpressen

Idrettspolitikk.no er nytt medlem i Fagpressen

Ansvarlig redaktør i Idrettspolitikk.no, Andreas Selliaas. Foto: Thomas Søndergaard, Play the Game.

Del: 

- Vi er Norges eneste nettavis som kun tar for seg idrettspolitikk. Hos oss finner du ikke resultater eller sladder, men kunnskap, nyheter og avsløringer om det som foregår i kulissene i idretten. Vi tar for oss maktkampen og alliansene, sier ansvarlig redaktør Andreas Selliaas.

Idrettspolitikk.no har vært drevet av Selliaas på dugnad i flere år, og ble i 2022 overtatt av Everysport Group i Sverige. Selliaas fortsetter å være både ansvarlig redaktør og utegående journalist. Han forteller at leserne deres er sportsinteresserte, og de er kunnskapssøkende om hvem som styrer idretten og hvordan beslutninger tas.

- Vi ønsker å nå ut til alle, forteller Selliaas.

- Det blir mer og mer penger i idretten og stadig mektigere krefter tar over idretten. I økende grad blir det også tettere koblinger mellom idretten og politikerne. Mange betrakter dette området som kjedelig og utilgjengelig, men det er det ikke, poengterer han.

Idrettspolitikk.no søkte i utgangspunktet om medlemskap i Fagpressen av taktiske grunner. På sine reiser til kongresser og konferanser rundt i verden, erfarer de at det er enklere å få akkreditering hvis man har pressekort. Fagpressen utsteder pressekort på vegne av Norsk Presseforbund til sine medlemmer.

- Jeg har blitt truet med søksmål av mektige krefter i idretten i saker jeg har jobbet med, og da føler man seg veldig alene. Da er det fint å ha et fagorgan å henvende seg til for bistand. Samtidig gjør et medlemskap i Fagpressen at de etiske problemstillingene i journalistikken ikke blir glemt, og så kan det hende at man havner i situasjoner der man trenger noen å snakke med, avslutter redaktøren.

Annonsekampanje 2023


Her finner du den siste kampanjen til Fagpressen

Last ned annonsene her

Fagpressekatalogen

fagpressekatalogen.no

Her er oversikt over alle medlemmene i Fagpressen.
Med informasjon om mediet, kontaktpersoner, opplag, utgivelser, priser, osv.

Les også:
  • - LEMMY er helt nystartet og vi ønsker anerkjennelsen som et medlemskap i presseforbundet for fagblader gir, sier redaktør John Berge.

  • Juryen for Fagpresseprisene 2023 er godt i gang med årets rekordhøye antall innsendte arbeider. – Vi har mye å lese og diskutere, og det gleder vi oss over! melder juryleder Kjersti Løken Stavrum.

  • Norsk tidsskriftforening har kåret Prosa til årets tidsskrift.